"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

קרבות ההנהגה בליכוד התחילו? עימות חריג בין בכירי המפלגה

ח"כ ברקת הזמין את פעילי הליכוד לכנס שבו יציג את חזונו • חברו למפלגה, השר ישראל כ"ץ כעס על הצעד ואמר: "זו פעולה חתרנית נגד ראש ממשלה מכהן"

,עודכן
0השמעה
ניר ברקת, צילום: קוקו

כ"ץ נגד ברקת:שר האוצר התבטא נגד "כנס החזון" שאותו ארגן חברו לליכוד, ובו הוא מתכוון להציג את חזונו ותכניותיו העתידיות עבור מדינת ישראל. "הכנס שיערוך ניר ברקת על 'חזונו לניהול המדינה', מול המאמצים שמקיים כעת רה״מ בנימין נתניהו להקים ממשלה, היא פעולה מוטעית ומיותרת", אמר השר כ"ץ.

"מעולם בתולדות הליכוד, על שורותיו אני נמנה עשרות שנים, לא הייתה פעולה חתרנית מסוג זה נגד ראש ממשלה מכהן. הוסיף שר האוצר ואמר: "הליכוד היא תנועה דמוקרטית ויש בה דרכים מקובלות להתמודד על ההנהגה. הכל בבוא העת ולפי הכללים המקובלים. כאשר תהיה התמודדות על הנהגת התנועה וראשות הממשלה יוכל ח״כ ברקת להציג את חזונו ואת מכלול מעשיו עד כה ברמה הלאומית.

"כפי שהודעתי בעבר בכוונתי להתייצב בהתמודדות זו עם מכלול פעילותי ותפקידי הממלכתיים ועם ניסיוני ויכולותיי להוביל את מדינת ישראל, וחברי הליכוד ידרשו להכריע", סיכם השר ישראל כ"ץ.

מה שקדם לכל הסיפור הוא "כנס החזון" שאליו הזמין ח"כ ניר ברקת את פעילי הליכוד. חבר הכנסת הציג את החזון שלו "לישראל חזקה ומתקדמת", וחשף תוכניות בתחומי הליבה המרכזיים עליהן עבד בשלוש השנים האחרונות בשיתוף פרופ׳ מייקל פורטר מאוניברסיטת הרווארד, פורום קהלת, ראשי רשויות ומומחים מובילים מהארץ ומהעולם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר