"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הסקרים שאחרי עזיבת סער: המחנה הממלכתי נחלשה, התחזקות קלה לליכוד
בשלושה סקרים שונים שנערכו הערב, מפלגתו של בני גנץ יורדת מעט בעקבות הפיצול • השינוי בגושים לא משמעותי • וכמה מנדטים מקבלת הימין הממלכתי של גדעון סער?

Loading...

סער הודיע על פירוק המחנה הממלכתי ודורש להצטרף לקבינט המלחמה // צילום: אלעד גוטמן

הסקרים שאחרי עזיבת סער: המחנה הממלכתי נחלשה, התחזקות קלה לליכוד

בשלושה סקרים שונים שנערכו הערב, מפלגתו של בני גנץ יורדת מעט בעקבות הפיצול • השינוי בגושים לא משמעותי • וכמה מנדטים מקבלת הימין הממלכתי של גדעון סער?

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מפלגתו של גדעון סער, הימין הממלכתי,התפצלה באופן סופי מהמחנה הממלכתי בראשות בני גנץ, אך לפחות לפי שלושה סקרים שנערכו הערב (רביעי), המהלך לא מביא לשינוי דרמטי במפת המנדטים.

ממוצע הסקרים, צילום: ללא קרדיט

על פי סקר שנערך בחדשות 12 על ידי מכון מדגם של מנו גבע, המחנה הממלכתי בראשות בני גנץ אמנם נחלשה מעט אך לא באופן משמעותי, וזוכה ל-33 מנדטים. לאחריו, בפער די גדול, הליכוד בראשות נתניהו עם 18 מנדטים. יש עתיד של יאיר לפיד ממשיכה להתרסק עם 13 מנדטים בלבד. ש"ס וישראל ביתנו כל אחת עם 11 מנדטים, והימין הממלכתי של גדעון סער משיגה 5 מנדטים בלבד.

המחנה הממלכתי עדיין מוביל, צילום: מתוך חדשות 13

בסקר שנערך בחדשות 13, התוצאות פחות או יותר דומות, כאשר המחנה הממלכתי מוביל עם 34 מנדטים, לאחריו הליכוד עם 17 ויש עתיד עם 14. בסקר הזה, גדעון סער זוכה למנדט אחד יותר, ומשיג 6 מנדטים.

גנץ נחלש מעט, צילום: נעם ריבקין פנטון/פלאש90

בסקר שנערך בערוץ כאן 11, נרשמה הירידה המשמעותית ביותר של המחנה הממלתי בראשות גנץ שירדה ל-30 מנדטים, לעומת עלייה של הליכוד ל-21. יש עתיד עם 14, והימין הממלכתי בראשות גדעון סער עם 5 מנדטים בלבד.

רה"מ נתניהו, צילום: צילום מסך
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...