"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
נתניהו: אמליץ לדחות את מועד הבחירות המקומיות לסוף פברואר
עוד אמר ראש הממשלה: ישנם כ-700 אנשים שלא יכולים להשתתף בבחירות המקומיות • יו״ר הציונות הדתית בצלאל סמוטריץ׳ הגיב: "מברך על הודעת ראש הממשלה וקורא לכל שרי הממשלה לאשר מחר את דחיית הבחירות"

Loading...

צילום: לע"מ

נתניהו: אמליץ לדחות את מועד הבחירות המקומיות לסוף פברואר

עוד אמר ראש הממשלה: ישנם כ-700 אנשים שלא יכולים להשתתף בבחירות המקומיות • יו״ר הציונות הדתית בצלאל סמוטריץ׳ הגיב: "מברך על הודעת ראש הממשלה וקורא לכל שרי הממשלה לאשר מחר את דחיית הבחירות"

יהודה שלזינגר
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

ראש הממשלה בנימין נתניהו התייחס הערב (מוצ"ש) במסיבת העיתונאיםלסוגיית דחיית הבחירות לרשויות המקומיות."היה רצוי שלא לעשות בחירות בזמן מלחמה ולכן דחינו בכמה חודשים", הסביר."או שמוצאים דרך לדחות אותן לגמרי, דבר שהוא קשה מבחינה חקיקתית, או שישנם שני תאריכים - סוף ינואר או סוף פברואר. אני מעריך שההחלטה מחר תהיה לדחות את המועד לסוף פברואר וזאת תהיה גם המלצתי".

עוד הוסיף נתניהו: "ביקשנו מהצבא להעריך כמה אנשים אינם יכולים להשתתף בבחירות ומסתבר שהמספר קרוב ל-700, יש שחרור מילואים והנתון הזה צפוי לרדת משמעותית".

מחר הממשלה תכריע בנושא. יו״ר הציונות הדתית שר האוצר בצלאל סמוטריץ׳ הגיב: "אני מברך על הודעת ראש הממשלה שאימץ את עמדתינו לדחות את הבחירות המקומיות וקורא לכל שרי הממשלה לאשר מחר את דחיית הבחירות. עכשיו הזמן למלחמה, לא לפוליטיקה!"

כזכור, השבוע, בישיבת הממשלה שהתקיימה, הציג סגן הרמטכ"ל נתונים על משרתי המילואים שמתמודדים בבחירות לרשויות המקומיות, ובעקבות כך שינה שר הפנים, משה ארבל, את עמדתו ואמר כי "אין מנוס לדחות את הבחירות לפברואר".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...