"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
נתניהו בסבב שיחות פיוס עם ח"כים ושרים בליכוד: "זה הזמן להרגעת הרוחות"
רה"מ שוחח בסוף השבוע עם חברי כנסת ושרים ממפלגתו במטרה להוריד את הלהבות ולהתקדם עם נושאים שבקונצנזוס • בין היתר אמר נתניהו כי השיחות עם האופוזיציה חייבות להתחדש
נתניהו קיים בסוף השבוע שיחות עם חברי כנסת ושרים בליכוד וביקש מהם להרגיע את הרוחות. צילום: אורן בן חקון

נתניהו בסבב שיחות פיוס עם ח"כים ושרים בליכוד: "זה הזמן להרגעת הרוחות"

רה"מ שוחח בסוף השבוע עם חברי כנסת ושרים ממפלגתו במטרה להוריד את הלהבות ולהתקדם עם נושאים שבקונצנזוס • בין היתר אמר נתניהו כי השיחות עם האופוזיציה חייבות להתחדש

שירית אביטן כהן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

ראש הממשלה בנימין נתניהו קיים בסוף השבוע שיחות עםחברי כנסת ושרים בליכודוביקש מהם להרגיע את הרוחות.

"זה הזמן להרגעת הרוחות על ידי מסרים מפייסים", אמר נתניהו לחברי הליכוד ששוחחו איתו כשהמטרה ברורה: לשים את החקיקה המשפטית בצד ולהתקדם לעבודה על נושאים בקונצנזוס - הייטק, כלכלה ותחבורה.

לע"מ

מחר יפתח נתניהו בצעד ראשון במסיבת עיתונאים משותפת עם השרה רגב שבה יודיע על פרויקט שאפתני לחיבור הפריפריה למרכז על ידי רשת רכבות מהירה. כמו כן, בימים הקרובים צפוי ראש הממשלה לקיים דיונים על בינה מלאכותית.

מנמיך להבות

סדר היום של נתניהו יסמן את הכיוון ליתר השרים בממשלה. אם דברי השר גלנט על ממשלת אחדות היו נראים כמו מרד, הדברים של השר אופיר אקוניס הערב בחדשות 13 כבר משקפים את הלך הרוח של נתניהו.

אקוניס אף אמר זאת בעצמו כשאמר שאין תאריך יעד לקידום המשך הרפורמה המשפטית והוסיף "הדברים נאמרים על דעתו של נתניהו".

רה"מ נתניהו ושר המשפטים לוין, צילום: יונתן זינדל, פלאש 90

אז מה שהחל להיראות כמו מרד בסוף השבוע, תפס תאוצה בשבת בהכוונת נתניהו במטרה להנמיך את גובה הלהבות ברחוב הציבורי באופן שהולם את הלך הרוח כפי שהוא מתבטא בסקרים.

באותן שיחות שקיים בסוף השבוע אמר לשרים וחברי הכנסת שהשיחות עם האופוזיציה חייבות להתחדש. "אי אפשר להגיע להבנות עם עצמנו, צריך את הצד השני". עכשיו רק נותר לראות האם נתניהו מצליח לשנות את הכיוון גם בקרב בכירי שותפיו או שיותש בקרבות פנימיים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...