"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
קרעי שוב נגד הטייסים שמאיימים שלא להתייצב: "לא סומך עליהם כבר מהיום, שיילכו הביתה"
השר, שבמרץ האחרון אמר על הטייסים שאיימו בסרבנות "שיילכו לעזאזל", תוקף שוב • "צה"ל יכול להתמודד עם כמה עשרות שמשתמשים בדרגות שלהם כדי לבצע הפיכה צבאית" • הצביעו בסקר - האם קרעי צודק?
השר קרעי ואנשי מחאת הטייסים . צילום: אמיל סלמן, גדעון מרקוביץ'

קרעי שוב נגד הטייסים שמאיימים שלא להתייצב: "לא סומך עליהם כבר מהיום, שיילכו הביתה"

השר, שבמרץ האחרון אמר על הטייסים שאיימו בסרבנות "שיילכו לעזאזל", תוקף שוב • "צה"ל יכול להתמודד עם כמה עשרות שמשתמשים בדרגות שלהם כדי לבצע הפיכה צבאית" • הצביעו בסקר - האם קרעי צודק?

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אחרי ה"יילכו לעזאזאל" - שלמה קרעי שוב תוקף:"לא סומך עליהם כבר היום, שיילכו הביתה", כך אמר הבוקר (רביעי) שר התקשורת מהליכוד בהתייחס לאנשי המילואים שמאיימים שלא להתייצב עקב התקדמות החקיקה המשפטית.

כזכור,בחודש מרץ האחרוןהתבטא קרעי בחריפות גם כן נגד הטייסים שאיימו שלא להתייצב ואמר "שיילכו לעזאזל" ו"עם ישראל יסתדר בלעדיכם".

"צה"ל יכול להתמודד עם כמה עשרות שמשתמשים בדרגות שלהם כדי לבצע הפיכה צבאית", הוסיף השר בראיון לגל"צ.

אולפן%3A אהרון לפידות על מחאת הטייסים (ארכיון)

דברי השר מגיעים אחרי המכתבשפורסם הבוקר, שבו מאות טייסי עבר חיזקו את מחאת המילואמניקים: "נתמוך ללא סייג בכל פעולה שלכם". על המכתב חתום בין היתר הרמטכ"ל לשעבר דן חלוץ וכן עוד חמישה אלופים במיל'.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...