"ייגמר בשפיכות דמים": אבן נזרקה לאולם שבו נאם ניר ברקת - מפגינים חסמו את דרכו

שר הכלכלה נשא דברים בכנס בכפר סבא באירוע שבו נכחו עשרות בני אדם שבמזל לא נפגעו • השר ברקת: "אלימות היא הסכנה הגדולה ביותר לדמוקרטיה שלנו"

מפגינים חוסמים את דרכו של ברקת, צילום: ללא

מחאה אלימה: שר הכלכלה ניר ברקת השתתף הערב (חמישי) בכנס בכפר סבא כאשר מחוץ לאולם התקיימה הפגנה נגד הרפורמה המשפטית כחלק מ"יום החרפת ההתנגדות". על פי לשכת השר, במהלך נאומו של ברקת הושלכה אבן על ידי המפגינים לעבר האולם שהיה מלא בעשרות בני אדם.

המפגינים חוסמים את דרכו של ברקת בכפר סבא

זכוכיות על רצפת האולם בכפר סבא שבו נאם ניר ברקת, צילום: ללא

האבן שברה את החלון ובמזל רב לא פגעה בנוכחים. המפגינים ניסו לחסום בכוח את דרכו של השר ברקת כאשר יצא מן האולם ושב למכוניתו ואלו נהדפו על ידי המאבטחים והמשטרה, כך לדברי הלשכה.

השר ניר ברקת: "אלימות היא הסכנה הגדולה ביותר לדמוקרטיה שלנו. אני קורא לראשי האופוזיציה לגלות אחריות ולא לתת לגיטימציה לשום סוג של אלימות. זה עלול להיגמר בשפיכות דמים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר