"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אחרי נאום הרולקסים: כמה עולה השעון של השר אמסלם?

השר מהליכוד עקץ המפגינים, אך צייצן אחד חשף בטוויטר את שווי הפריט שאמסלם עצמו עונד • "אז דודי חמודי אמסלם קיבל ג׳וב וחזר לפתוח ג׳ורה" • בסביבת אמסלם אמרו: "מדובר במתנה מאחיו שנפטר, הוא חשב שזה משהו ב-500 שקלים"

,עודכן
0השמעה
השר אמסלם בעת נאום הרולקסים הראשון, צילום: צילום מסך מתוך ערוץ הכנסת

השר דודי אמסלם מהליכוד עקץ אתמול (שני) את המפגינים נגד הרפורמה המשפטית וטען שמדובר במפגינים עם "רולקסים".

נאום הרולקסים של השר דודי אמסלם // צילום: ערוץ הכנסת

אלא שמשתמש הטוויטר מואיז הקטן, הידוע מהתקופה שפרסם את נתוני הקורונה, ערך בדיקה לפיה השעון של אמסלם מסוג Cartier Ballon Bleu עולה כ-25 אלף שקלים.

אז דודי חמודי אמסלם קיבל ג׳וב וחזר לפתוח ג׳ורה.
הוא טוען שהרולקסים של המפגינים נצצו.
דודי חמודי שכח שהוא בישל לשבת עם שעון (לינק בתגובות).
ועוד איזה שעון...
של Cartier Ballon Bleu
שעון שעולה 25000₪~
אך דודי דודי.
יא אליטה אחד!
בוא להפגין איתנו.pic.twitter.com/fyEbVAvSWa

— מואיז הקטן ® (@LittleMoiz)February 13, 2023

אז דודי חמודי אמסלם קיבל ג׳וב וחזר לפתוח ג׳ורה. הוא טוען שהרולקסים של המפגינים נצצו. דודי חמודי שכח שהוא בישל לשבת עם שעון (לינק בתגובות). ועוד איזה שעון. של Cartier Ballon Bleu שעון שעולה 25000₪~ אך דודי דודי. יא אליטה אחד! בוא להפגין איתנו".

בנאומו אמר אמסלם אמש: "כשראיתי את ההפגנה בלילה (מוצ"ש; מ.י) לא הבנתי מה נוצץ שם, בסוף הבנתי שזה שעוני הרולקס של כל המפגינים, תראו כמה מרצדסים יש פה היום!".

בסביבתו של אמסלם אמרו ל"ישראל היום": "מדובר בשעון שנתן לו אח שלו, יואל, שנפטר לפני שנה מהמחלה הארורה כזיכרון ממנו. הוא לא השאיר לו דבר מלבד זה ויש לזה ערך סנטימנטלי גבוה. מי שמכיר את אמסלם יודע שזה בכלל לא מעניין אותו מה הוא לובש ומה מחיר השעון. הוא חשב שזה משהו זול ב 500 ש"ח".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר