"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
בליכוד מאשרים: "החלטות המנהל האזרחי ייעשו בתיאום מלא עם רה"מ"
במפלגתו של נתניהו הבהירו כי הסמכויות למנות את מתאם פעולות הממשלה בשטחים ואת ראש המנהל האזרחי יישארו במשרד הביטחון • "נתקן את העוול שנעשה למתיישבים מבלי לשנות את המעמד המדיני או המשפטי של השטח"
עימות סביב מינוי מתאם הפעולות בשטחים? נתניהו וסמוטריץ' במשא ומתן הקואליציוני (ארכיון)| צילום: ללא
לאחר חשיפת "ישראל היום"

בליכוד מאשרים: "החלטות המנהל האזרחי ייעשו בתיאום מלא עם רה"מ"

במפלגתו של נתניהו הבהירו כי הסמכויות למנות את מתאם פעולות הממשלה בשטחים ואת ראש המנהל האזרחי יישארו במשרד הביטחון • "נתקן את העוול שנעשה למתיישבים מבלי לשנות את המעמד המדיני או המשפטי של השטח"

,עודכן
0השמעה

"הסמכויות יישארו במשרד הביטחון, המינויים יעשו בתיאום עם נתניהו": לאחרהדיווחים ב"ישראל היום"לפיהם שר במשרד הביטחון מטעם הציונות הדתית ייקח חלק במינויי מתאם הפעולות בשטחים והמינהל האזרחי, כעת בליכוד מאשרים.

"אחרי שנים של אפליית המתיישבים לרעה, הממשלה בראשות נתניהו תתקן עוול היסטורי ותוביל רפורמת אזרחות שווה למתיישבי יהודה ושומרון, מבלי לשנות את המעמד המדיני או המשפטי של השטח" נכתב בהודעה מטעם המפלגה.

"הסמכויות של מתאם הפעולות בשטחים והמינהל האזרחי נשארות במשרד הביטחון, במבנה המשפטי הקיים.החלטות השר הממונה בעניין המתפ״ש והמינהל האזרחי יעשו בתיאום מלא והסכמתו של ראש הממשלה, שימשיך לנהל את המדיניות באחריות ושיקול דעת"

המינויים יישארו בידי שר הביטחון? תא"ל רסאן עליאן, ראש המינהל האזרחי ביו"ש (להמחשה),צילום: יהונתן שאול

"בניגוד לדיווחים השקריים,חתימת צווים בתחום יהודה ושומרון ימשיכו להיעשות ע״י אלוף פיקוד המרכז, ותשובות עתירות לבג״ץ יעשו בתיאום כל הגורמים ובהסכמת ראש הממשלה. ההסדר החדש יאפשר שירות טוב ויעיל יותר לאזרחי ישראל ביהודה ושומרון, דבר שהתבקש כבר לפני שנים רבות, מבלי לשנות את הסטטוס קוו המדיני במקום", הובטח בהודעה.

בליכוד מבטיחים "נתקן עוול היסטורי ונוביל רפורמת אזרחות שווה למתיישבי יהודה ושומרון" (ארכיון),צילום: צחי מרי

אתמול דווח ב"ישראל היום" כי במסגרת ההסכמים הקואליציוניים נקבע כי שר מטעם הציונות הדתית שיכהן במשרד הביטחון, ייקבע את זהותם של מתאם פעולות הממשלה בשטחים וראש המנהל האזרח. לשני התפקידים משמעות דרמטית לכל תהליך שמתרחש ביהודה ושומרון.

מדובר בשני תפקידים שעד כה מונו על ידי שר הביטחון. מדובר בפועל בשני האנשים החזקים ביו"ש מלבד שר הביטחון ומפקד פיקוד מרכז. הם משמשים בפועל כמושלים של מחוז יהודה ושומרון על רוב היבטיו, כולל הסמכות האזרחית לתיאום התכנון והתשתיות ביו"ש והתיאום האזרחי והביטחוני מול הרשות הפלשתינית וגורמים בינלאומיים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו