"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סמוטריץ' טוען כי תקום ממשלה בקרוב - אך בליכוד ובש"ס עדיין מתקוטטים על ועדות

ראשי מפלגות הקואליציה המתגבשת מקיימים הערב פגישות מו"מ עם רה"מ המיועד בנימין נתניהו וח"כ יריב לוין • ביהדות התורה טענו על קיפוח בחלוקת התיקים, בעוד ח"כ מקלב דורש את תיק השוויון החברתי • בש"ס דורשים את ועדת הבריאות והפנים כדי שדרעי יוכל להחזיק בשליטה מלאה בתיקים שמיועדים אליו • כל הפרטים

,עודכן
0השמעה
נתניהו ודרעי, צילום: אורן בן חקון

לאחר צפירת ההרגעה של יו"ר הציונות הדתית, בצלאל סמוטריץ', כי "תקום ממשלת ימין אמיתית בימים הקרובים", ראשי מפלגות הקואליציה המתגבשת מקיימים הערב (ראשון) פגישות מו"מ עם רה"מ המיועד בנימין נתניהו וח"כ יריב לוין. המטרה: לנסות לחתור לסגירות תפקידים.

ביהדות התורה כעסו על כך שלטענתם מקפחים אותם בחלוקת התיקים, כאשר בין היתר, הליכוד לא רוצים לתת להם את תיק השוויון החברתי אותו דורש ח"כ אורי מקלב. נוסף על כך, יש דיונים על דרישות נוספות של המפלגה לוועדות שונות.

מתעקש על תיק השוויון. ח"כ אורי מקלב,צילום: נועם רבקין פנטון

גם בש"ס העניינים עדיין לא סגורים עד הסוף, כאשר המפלגה דרשה את ועדת הכנסת, אך הליכוד סירבו לכך מתוך רצון להשאיר את הוועדה אצלם.

כמו כן, ש"ס דורשת את ועדת הבריאות וועדת הפנים, זאת כדי שדרעי יוכל להחזיק בשליטה מלאה בתיקי הפנים והבריאות שמיועדים אליו. את שתי הוועדות האלה דורשים גם יהדות התורה. אם דרעי יחליט לקחת סופית את תיק הבריאות ולא את התחבורה בנוסף לתיק הפנים, אז הערכה שיקבל גם את וועדת הבריאות.

הליכוד וש"ס רבים על ועדת הכנסת. סמוטריץ', נתניהו ודרעי,צילום: אורן בן חקון

מוקדם יותר היום סמוטריץ' נאם בוועידת החינוך הלאומית של בני עקיבא ומקור ראשון ואמר: "אנחנו נמצאים אחרי ניצחון ברור לימין במערכת הבחירות. אני יכול להגיד לכם בביטחון מלא: בעזרת השם תקום ממשלת ימין אמיתית בימים הקרובים".

"אנחנו דורשים את הוצאת המינהל האזרחי ממשרד הביטחון, כדי לוודא שתושבי יהודה ושומרון יקבלו שירותים ממשרדי הממשלה ולא יהיו אזרחים סוג ב'", הוא הוסיף. "יש לוודא את הסדרת ההתיישבות ביו"ש ואת המאבק בהשתלטות של הפלשתינים על שטחי C".

ח"כ סמוטריץ' מצהיר חרף המשבר: "בימים הקרובים תוקם ממשלה טובה" צילום: ערוץ הכנסת

נזכיר כי בשבוע שעבר נחתם הסכם עם בן גביר שעוסק בחלוקת התפקידים, בעוד ההידברות בין המפלגות תימשך כשעל הפרק בעיקר דרישות לתקציבים.

בן גביר דורש להוסיף לתקציב המשטרה 10 מיליארד שקלים, עוד תקציבים לשב"ס וגם שני מיליארד שקלים נוספים למשרד הנגב והגליל. כמו כן, מבקש בן גביר את האחריות לתוכניות שעוסקות בחוסן חברתי בשכונות במעמד סוציואקונומי נמוך.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר