"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
תיעוד

לבקשת נתניהו: בן גביר הורד מהבמה - כדי למנוע תמונה משותפת

תקרית פוליטית בהקפות בכפר חב"ד • אחד ממקורבי יו"ר האופוזיציה אמר ליו"ר עוצמה יהודית: "תמונה משותפת שלכם תמנע אופציה לממשלה רחבה עם גנץ" • הערכה: הסיבה לבקשת נתניהו - הדאגה בממשל האמריקני שעליה פורסם ב"ישראל היום" מכך שבן גביר יהיה שר

,עודכן
0השמעה
בן גביר, צילום: אייל מרגולין, ג'יני

תקרית פוליטית בכפר חב"ד:מארגנים בהקפות ביקשו אמש (שלישי) מיו"ר עוצמה יהודית איתמר בן גביר לרדת מהבמה לבקשת יו"ר הליכוד בנימין נתניהו כדי שלא תהיה תמונה משותפת של השניים.

תיעוד בסקופים מכפר חב"ד: המארגנים בניסיון להוריד את בן גביר מהבמה לטובת עלייתו של נתניהו.pic.twitter.com/nlnbA59XYg

— חדשות הסקופים. (@Haskupim)October 17, 2022

אחד ממקורבי נתניהו אמר לבן גביר: "תמונה משותפת שלכם תמנע את האופציה לממשלה רחבה עם גנץ".

ח"כ בן גביר הגיב הבוקר: "אני מאוכזב. לא מביבי אבל יש בסביבת נתניהו וגם ח"כים ממורמרים בליכוד שמעדיפים ממשלה עם גנץ- זו טעות.כשהורידו מהבמה אחד היועצים אמר לי שתמונה שלי עם נתניהו תקלקל אופציה של ממשלה עם גנץ".

לא מדובר באסטרטגיה חדשה של יו"ר האופוזיציה. נתניהו מקפיד להימנע מלהצטלם עם שותפו לגוש, בן גביר. כך למשל בסיום הפגישה בהשכנע נתניהו את בן גביר וסמוטריץ' לרוץ יחד, לא יצאה תמונה משותפת של השלושה.

הממשל האמריקני השפיע?

כזכור,ב"ישראל היום" נחשףכי הממשל האמריקני הביע דאגה מהאפשרות שח"כ איתמר בן גביר ימונה לשר בממשלה העתידית של בנימין נתניהו. ההערכה היא שנתניהו שומר על ריחוק פומבי מבן גביר בשל אותה ביקורת מכיוון הממשל האמריקני ובקרב בכירים ביהדות ארה״ב.

גורם בממשל האמריקני אמר ל"ישראל היום" כי "הממשל עוקב בדאגה אחר ההתפתחויות הפוליטיות ומוטרד מהאפשרות שיו"ר עוצמה יהודית ימונה לשר בממשלה עתידית בישראל.

"זה שלב מוקדם מדי להתבטא בנדון, אבל אם הדברים יגיעו למצב שבו תרחיש כזה יעמוד על הפרק, אין ספק שהממשל יבהיר את עמדתו. עבורנו זו תהיה בעיה ענקית", אמר הבכיר האמריקני.

השתתף בהכנת הידיעה:יהודה שלזינגר

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר