"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
היועמ"שית: לקנוס את יש עתיד על פרסום תמונות של לפיד עם חיילים
בעקבות עתירת הליכוד לפני כחודש לוועדת הבחירות המרכזית - קבעה בהרב-מיארה כי התמונות ממבצע "עלות השחר" עוברות על חוק התעמולה • "יש מקום ליתן צווי מניעה שמורים על הסרת הפרסומים"
תמונה במחלוקת. לפיד מוקף בחיילים | צילום: חיים צח, לע"מ

היועמ"שית: לקנוס את יש עתיד על פרסום תמונות של לפיד עם חיילים

בעקבות עתירת הליכוד לפני כחודש לוועדת הבחירות המרכזית - קבעה בהרב-מיארה כי התמונות ממבצע "עלות השחר" עוברות על חוק התעמולה • "יש מקום ליתן צווי מניעה שמורים על הסרת הפרסומים"

נטעאל בנדל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

ניצחון לימין:בעקבותהעתירה שהגישו בליכודלפני כחודש לוועדת הבחירות המרכזית טענה כי ראש הממשלה ומפלגת יש עתיד מפיצים תמונות של לפיד עם מפקדים מצה"ל בעת מצבע "עלות השחר" וכי מדובר, לטענתם, בתעמולת בחירות. היום (שלישי) החליטה היועמ"שית להיענות לעתירה.

היועמ"שית בהרב-מיארה, צילום: גדעון מרקוביץ'

בתגובתה אמרה בהרב-מיארה: "דין העתירה התקבל, וככל שהתמונות עליהן הצביעה העותרת לא הוסרו או יוסרו באופן עצמאי, יש מקום ליתן צווי מניעה שמורים על הסרת הפרסומים בעמודים הפרטיים-פוליטיים אליהם הפנתה העותרת ללא דיחוי". במפלגת יש עתיד מסרבים להגיב.

לפיד בטקס סיום קורס חובלים (ארכיון), צילום: הרצי שפירא

כאמור, לפני כחודש עתרו בליכוד נגד יש עתיד על פרסום התמונות בטענה לתעמולת בחירות אסורה. "זהו שימוש פוליטי בחיילים ומהווה תעמולת בחירות אסורה", נטען במכתב ששוגר לוועדת הבחירות. ממפלגת יש עתיד נמסר בתגובה למכתב שהגישו בליכוד: "הצילומים לא מהווים תעמולה. ביקור של ראש ממשלה באמצע מבצע צבאי בפיקוד דרום הוא מידע אינפורמטיבי שיש חשיבות לעדכן בו את הציבור. בנוסף יש בו גם ערך בהרתעת האויב ובשידור מסר מרגיע לציבור".

השתתף בהכנת הידיעה: מתי טוכפלד

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...