מסתבך ומתנצל, בקושי: שר האוצר אביגדור ליברמן תקף היום (ראשון) באופן מזעזע את יו"ר האופוזיציה נתניהו ואמר כי "שיטותיו הן בדיוק כמו של גבלס וסטאלין".
במהרה, ספג ליברמן מבול של גינויים מכל קצוות המערכת הפוליטית, הן מהאופוזיציה והן מחבריו לקואליציה, שהתנערו מאמירותיו המזעזעות וגינו את דבריו המחפירים. בני גנץ אמר כי "ההשוואה של ליברמן בין נתניהו לאחד מהצוררים הגדולים בהיסטוריה - אינה מתקבלת על הדעת", לפיד מצידו גינה: "זו פגיעה בחברה הישראלית".
שר האוצר ליברמן נדחק לפינה ונאלץ בלית ברירה לנסות ולהסביר את דבריו, אך בה בעת נשאר בשלו והמשיך לתקוף: "אין חדש תחת השמש, נתניהו אמנם שכח כי האנשים הקרובים אליו ביותר בחרו בקריאה לאנשי משטרת ישראל ״הגסטפו״ אך עדיין זוכר טוב מאוד כיצד להשתמש בשיטות תעמולה בשביל לפגוע בי ובישראל ביתנו.
"עם זאת לא הייתה לי כל מטרה לפגוע באף אדם ובטח לא בעניין הקרוב לליבי - השואה ומלחמת העולם השנייה, שמשפחתי היא חלק מקורבנותיה".
"הפתרון היחיד - השמדת החמאס": במערכת הפוליטית מגיבים לאי השבת גופתה של שירי
"הלב שבור וכואב": המערכת הפוליטית מגיבה לבשורה המרה על משפחת ביבס
פרסומת | שומעים את העתיד
"זה לא יעזור לך": דובר נתניהו העיף עיתונאי מקבוצת הוואטסאפ הרשמית
במערכת הפוליטית מגיבים על אפשרות החנינה לאסירים יהודים ביטחוניים: "הכשר מסוכן"
עוד אמר: "אף אחד לא יטיף לי מוסר והעשייה שלי מדברת בעד עצמה - כפי שהתחלנו בשנה האחרונה לשדרג משמעותית את רווחתם של ניצולי השואה באמצעות הגדלת המענק השנתי שלהם, כך למרות ניסיונותיה החוזרים ונשנים של מכונת הרעל לפגוע בשגרת יומינו, נמשיך לפעול גם בהמשך".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו