"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ליברמן תקף את נתניהו: "הוא חלאת המין האנושי, אין לו קווים אדומים"
שר האוצר נראה נסער מאוד בכניסתו לישיבת הממשלה, והתבטא בחריפות נגד יו"ר האופוזיציה: "הוא מנסה להשכיח את מכתב האזהרה" • על הטענות נגדו מצידו של יוסי כמיסה: "אם תהיה חקירה, אעבור בדיקת פוליגרף" • הליכוד בתגובה: "ליברמן המסית הלאומי, נקווה שלא יציע כסף כדי לחסל את נתניהו" • יו"ר יהדות התורה, משה גפני: "ליברמן מונע משנאת נתניהו בלבד, איבד את זה לחלוטין"

Loading...

ליברמן תקף את נתניהו: "חלאת המין האנושי" // קרדיט: בנצי רובין, אתר סרוגים

צפו

ליברמן תקף את נתניהו: "הוא חלאת המין האנושי, אין לו קווים אדומים"

שר האוצר נראה נסער מאוד בכניסתו לישיבת הממשלה, והתבטא בחריפות נגד יו"ר האופוזיציה: "הוא מנסה להשכיח את מכתב האזהרה" • על הטענות נגדו מצידו של יוסי כמיסה: "אם תהיה חקירה, אעבור בדיקת פוליגרף" • הליכוד בתגובה: "ליברמן המסית הלאומי, נקווה שלא יציע כסף כדי לחסל את נתניהו" • יו"ר יהדות התורה, משה גפני: "ליברמן מונע משנאת נתניהו בלבד, איבד את זה לחלוטין"

אמיר אטינגראריאל כהנא
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

שר האוצר אביגדור ליברמן תקף היום (ראשון) בחריפות את יו"ר האופוזיציה, בנימין נתניהו, בפתח ישיבת הממשלה: "הוא חלאת המין האנושי, אין לו קווים אדומים". בליכוד לא נשארו חייבים: "ליברמן יכול להפסיק להזות, נקווה שלא יציע כסף לחסל את נתניהו".

לפני כניסתו של ליברמן לישיבת הממשלה, נראה שר האוצר נסער מאוד, ועוד אמר: "נתניהו יודע שמה שמפריד בינו לבין השלטון זה ישראל ביתנו. הוא מנסה להשכיח את המכתבים שקיבל מוועדת מירון - וכל מאמציו מופנים נגדי. נמשיך לעבוד כדי שבסקרים הגוש שלו ימשיך לעמוד על 59".

המתיחות בין נתניהו לליברמן עולה שלב, צילום: אורן בן חקון

על הטענות של יוסי כמיסה, עוזרו לשעבר של ליברמן: "אעשה מה שעורכי הדין שלי אומרים, ואעבור בדיקת פוליגרף אם תיפתח חקירה בעניין".

הליכוד בתגובה לדברי שר האוצר: "ליברמן המסית הלאומי בלחץ. האיש שהציע לזרוק את החרדים למזבלה קורא עכשיו לנתניהו בשמות גנאי כאחרון הגנגסטרים. נקווה שהוא לא יציע לאף אחד 100 אלף דולר כדי לחסל את נתניהו.

"ליברמן יכול להפסיק להזות, לליכוד ולראש הממשלה לשעבר נתניהו אין שום קשר לטענות המטרידות שפורסמו נגדו בימים האחרונים".

ח"כ משה גפני: "ליברמן איבד את זה", צילום: אורן בן חקון

יו"ר יהדות התורה, ח"כ משה גפני, גם כן הגיב לדבריו של שר האוצר: "ליברמן גילה את פרצופו האמיתי, הנושא הוא לא הדאגה לאזרחי ישראל ולא כלכלתם, אלא שנאת נתניהו. האיש איבד את זה לחלוטין".

לפיד בישיבת הממשלה: "הצגנו לממשל האמריקני את עמדתנו בהסכם הגרעין"

רה"מ לפיד אמר בפתח דבריו: "למרות מערכת הבחירות, למרות הקיץ והחגים, הממשלה הזו עובדת. יחד עם שר הביטחון בני גנץ, עם ראש הממשלה החליפי נפתלי בנט, עם מערכת הביטחון כולה - אנחנו מנהלים מערכה אינטנסיבית שמטרתה למנוע חתימה על הסכם גרעין מסוכן בין איראן לבין המעצמות".

עוד אמר בעניין המו"מ על הסכם הגרעין: "בהמשך לשיחתי עם הנשיא ביידן ביום רביעי, מחר ייצא ראש המוסד לוושינגטון, לסדרה של פגישות שנועדו להסביר לממשל האמריקני את עמדתנו לגבי הסכנות הגלומות בהסכם.

לפיד בישיבת הממשלה, צילום: יונתן זינדל

"אני אומר את זה בזהירות, אבל בינתיים זה עובד. ההסתייגויות שהצגנו לממשל האמריקני נלקחו בחשבון. דיברנו גם עם השותפים האחרים. הוצבו דרישות לאיראנים. לא על הכל אפשר לדבר, אבל לא הכל צריך להיות מריבות ונאומים. יש דרך אחרת, והיא עובדת טוב יותר".

על פעילות צה"ל: "בזירה ביטחונית אחרת: צה"ל והשב"כ פועלים בשבועות האחרונים ברחבי הגדה, בעיקר בגזרות ג'נין ושכם, כדי למנוע פעילויות טרור בשטחי ישראל. מטרתנו היא להרגיע את השטח, לא להסלים את העימותים.

לפיד וליברמן משדרים חיוכים, צילום: יונתן זינדל

"אנחנו נמשיך את המדיניות שאומרת – ממקומות שמהם יוצא טרור, נכביד את ידנו, גם במובן הכלכלי-אזרחי. במקומות שבהם נשמר השקט, אנחנו נעשה מאמץ לאפשר שגרת חיים ולקדם את הכלכלה הפלשתינית. במקביל, כפי שסוכם עם שר הביטחון וראש הממשלה החליפי, ישראל תבחן בחיוב את הגדלת מספר העובדים שיורשו לצאת מעזה עד ל-20 אלף עובדים, אבל שם זה יעצור. כל הגדלה נוספת של מספר העובדים תהיה מותנית בהחזרת הבנים שמוחזקים בעזה הביתה", אמר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...