"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כהנא רוצה מקום בחמישייה הראשונה - ביש עתיד לא ישנו את הרשימה מלבד שני מקרים

סגן שר הדתות מחפש את מקומו לקראת הבחירות הקרובות, אך במפלגתו של לפיד לא מתכוונים ליצור הרחבות או שינויים • למעט הצטרפות של הרמטכ"ל לשעבר גדי אייזנקוט או החלטה של ע'דִיר כַּמַאל מְרֵיח לחזור

,עודכן
0השמעה
יהיה שיריון? כהנא ולפיד, ארכיון, צילום: אורן בן חקון

מתן כהנא מחפש את מקומו בבחירות הקרובות אך לפחות ביש עתיד נראה שהוא לא יקבל מקום. במפלגה לא מתכוונים להרחיב או לשנות את הרשימה, מלבד שני מקרים חריגים - הצטרפות של הרמטכ"ל לשעבר גדי אייזנקוט או החלטה של ע'דִיר כַּמַאל מְרֵיח לחזור לפעילות במפלגה.

אצל מי יתברג? מתן כהנא,צילום: דוברות הכנסת - נועם מושקוביץ'

אייזנקוט עוד לא קיבל החלטה סופית ומחשב את צעדיו. מריח החלה את דרכה הפוליטית במפלגת 'חוסן לישראל' ועברה ל'יש עתיד'. היא בחרה שלא להתמודד בבחירות האחרונות מסיבות אישיות וכיהנה כשליחה בכירה של הסוכנות היהודית בוושינגטון.

תחת מתקפת חיזורים. גדי אייזנקוט,צילום: אבישג שאר-ישוב

לפיד ואנשי מפלגתו הולכים יחד דרך ארוכה ביחסים אישיים ומקצועיים טובים, ואין לו כוונה לשנות את הרשימה בבחירות הקרובות באופן דרמטי.

יעלון, לפיד וכמאל מריח, ארכיון,צילום: מתוך הטוויטר של ע'דיר כמאל מריח

כהנא מקווה להתברג בחמישייה הראשונה של אחת המפלגות וכאמור ב'יש עתיד' זה לא יקרה. אתמול הוא אמר כי הוא בינתייםלא מתכוון להתפצלמימינה, אך האפשרות להצטרף לכחול לבן של בני גנץ עדיין על הפרק.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר