"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
יוני בנט מגיב למכתב האיום שנשלח למשפחת רה"מ: "זה הכל בגלל שטיפות מוח"
בעקבות מכתב איומים ברצח ובתוכו כדור חי של נשק, שהופנה כלפי משפחת ראש הממשלה, בנו, יוני בנט, כתב: "עצוב לראות שאנשים אמיתיים כותבים דברים כל כך נוראיים"
משפחת בנט| צילום: אריאל זנדברג

יוני בנט מגיב למכתב האיום שנשלח למשפחת רה"מ: "זה הכל בגלל שטיפות מוח"

בעקבות מכתב איומים ברצח ובתוכו כדור חי של נשק, שהופנה כלפי משפחת ראש הממשלה, בנו, יוני בנט, כתב: "עצוב לראות שאנשים אמיתיים כותבים דברים כל כך נוראיים"

,עודכן
0השמעה

יוני בנט, בנו של ראש הממשלה נפתלי בנט, הגיב הערב (שלישי)למכתב האיומים על משפחתו. "הלוואי והיינו חמישים שנה אחורה לתקופה בה אנשים כיבדו אחד את השני".

"כל כך כך עצוב שדברים כאלה קורים בגלל הסתה, והמוח של אנשים מתבשל מאנשים (אני לא רוצה לקרוא להם אנשים) שיש להם במה והם משפיעים ומגיע להם לשבת בכלא מכל השטיפות מוח שהם גורמים לאנשים", כתב יוני באינסטגרם.

עוד כתב כי "הלוואי והיינו חמישים שנה אחורה לתקופה בה אנשים כיבדו אחד את השני, לא הסכימו אבל לא הסיתו לרצח. אני יודע שתגובות בפוסטים זה אשכרה לא שווה כלום, פשוט לראות שאנשים אמיתיים כותבים דברים כל כך נוראיים, לחשוב שהוא חי ונושם כמוני, אבל יש לו מוח שברא השטן זה הזוי".

ראש הממשלה נפתלי בנט,צילום: קוקו

בנושא הוטל צו איסור פרסום גורף על כל פרט מפרטי החקירה לרבות מעורבים. בעקבות מכתב האיומים שהופנה כלפי ראש הממשלה ומשפחתו, ושנשלח למקום עבודתה של רעייתו גילת, אך לא לבית המשפחה הפרטי, החליטו גורמי הביטחון במשרד ראש הממשלה לתגבר את האבטחה של יחידת מגן על משפחת רה"מ.

בנט העלה פוסט לעמוד הפייסבוק שלו, בו כתב: "סכסוך פוליטי, לא משנה כמה הוא עמוק, לא צריך להגיע לאלימות, לבריונות ולאיומי מוות. אנחנו צריכים לעשות הכל, כמנהיגים וכאזרחים שעתידם ועתיד ילדיהם במדינה הזאת, כדי שתופעות כאלה פשוט לא יתקיימו. כולנו אנשים. ויכוחים וחילוקי דעות - כן. בריונות ואיומים - לא. אני ראש ממשלה ואיש פוליטי, אבל אני גם בעל ואבא, וחובתי היא גם לשמור על אשתי ועל ילדיי. עלינו להנמיך את הלהבות של השיח הפוליטי. ערב ימי הזיכרון ויום העצמאות, אני קורא לכולם – מכל קצוות הקשת הפוליטית, בעיקר לאנשים שפעילים ברשתות החברתיות – זה זמן הרגעה ופיוס".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו