אש בממ"ד בקומה הרביעית: שריפה בבניין רב-קומות בחיפה

לוחמי האש ריכזו מאמצים בכיבוי מוקד הבעירה בדירה ואוורור העשן הרב שהצטבר בקומות הבניין, תוך שיתוף פעולה מלא עם המשטרה וגורמי הרפואה • במקום לא נרשמו נפגעים בנפש אך נגרם נזק משמעותי, והצוותים ממשיכים בפעולות הכיבוי הסופי בטרם יסיימו את פעילותם בזירה

השריפה בחיפה. צילום: כבאות והצלה לישראל

צוותי כבאות והצלה מתחנת חיפה, בסיוע מחוזי מתחנות הקריות וחדרה, השתלטו הערב (רביעי) על שריפה שפרצה בבניין רב-קומות ברחוב שונית בחיפה.

הצוותים הגיעו למקום בכוחות מתוגברים וריכזו את מאמציהם בכיבוי מוקד הבעירה, אשר פרץ בתוך ממ"ד בקומה הרביעית. במקביל לפעולות הכיבוי, ביצעו הלוחמים סריקות נרחבות לאיתור לכודים ופועלו לשחרור העשן הרב שהצטבר בחלק גדול מחלקי המבנה.

הכוחות בזירת השריפה בחיפה, צילום: כבאות והצלה לישראל

לאחר סריקות יסודיות במבנה נקבע כי לא היו לכודים ולא דווח על נפגעים בנפש, אך נגרם נזק משמעותי לרכוש. במהלך הסריקות בדירה אותרו שני חתולים ללא רוח חיים.

כוחות הכיבוי פעלו בזירה בשיתוף פעולה עם משטרת ישראל וגורמי הרפואה כדי לוודא את איתורם ושלומם של כלל דיירי הבניין. הצוותים נותרו במקום לצורך השלמת פעולות הכיבוי הסופי, וחוקר דליקות מתחנת חיפה בוחן כעת מספר כיוונים לבדיקת הנסיבות שהובילו לפרוץ הדליקה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר