"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"ריטואל של אגרסיביות - ואז התנצלות"
לאחר שאושרת קוטלר התנצלה בדמעות על אמירתה כי "שולחים ילדים לצבא ומקבלים חיות אדם" - התחקירנית שהתלוננה כי הותקפה על ידי אשת התקשורת מגיבה
"ריטואל של אגרסיביות והתנצלויות". קוטלר // צילום: משה שי

"ריטואל של אגרסיביות - ואז התנצלות"

לאחר שאושרת קוטלר התנצלה בדמעות על אמירתה כי "שולחים ילדים לצבא ומקבלים חיות אדם" - התחקירנית שהתלוננה כי הותקפה על ידי אשת התקשורת מגיבה

ערן סויסה
, עודכן

לאחר שאושרת קוטלר התנצלה אמש (שבת) עלהתבטאותהכלפי חיילי צה"ל ופרצה בבכי בשידור חי – התחקירניתיפעת קלמר, שהגישה תלונה נגד אשת התקשורת בגין תקיפה, צייצה: "נמאס מהריטואל הזה של ההתנהגויות האגרסיביות ואז ההתנצלות המלאכותיות".

נזכיר כי קלמר, שעבדה בתוכניתה של קוטלר, טענה לפני כחודש וחצי שהאחרונהתקפה אותה, פיזית ומילולית, בעודה חולה במחלה קשה. אמש היא כתבה: "אני לא נוהגת להגיב פה, וסתמתי כל השבוע, אבל כשאני בכיתי (אחרי שתקפה אותי, כן?!), היא עוד צרחה עליי שהבכי שלי לא מזיז לה".

הרקע לציוץ הוא, כאמור, התנצלותה של קוטלר על דברים שאמרה בשבוע שעבר בעניין משפטם שללוחמי גדוד נצח יהודהולפיהם: "שולחים את הילדים לצבא, לשטחים, ומקבלים אותם חיות אדם – זו התוצאה של הכיבוש".

במהלך ההתנצלות, ששודרה בשידור חי, פרצה המגישה בבכי. "עשו שימוש ציני בסוף דבריי והפיצו אותם במנותק מהפתיח לכתבה ומכל המסרים שקדמו להם", אמרה, "אני מצטערת מעומק ליבי אם הדברים פגעו במי מכם".

קוטלר גם פנתה לציבור שביקר אותה בימים שחלפו מאז אמירתה והוסיפה: "ועוד מילה למי שמטיחים בי שתפקידי הוא לקרוא מהפרומפטר - כדאי שתדעו שאני כותבת אותו, וכעיתונאית שמגישה תוכנית מגזין אישית, שמארחת כתבים ואורחים שמציגים את כל מגוון הדעות בחברה הישראלית - זו לא רק זכות עיתונאית אלא גם חובה מקצועית להביע דעה על המציאות שבה אנחנו חיים.

"אז למרות שאלפים ייחלו למותי השבוע, חלקם אפילו קראו לפגוע במשפחתי, ולמרות שאני מפחדת - אני מאוד מקווה שיעמוד לי הכוח להמשיך ולהביע דעה ובכך לעשות את עבודתי".

• רוצים להישאר מעודכנים? בואו לאינסטגרם

• דודו פארוק מקונדומים, נטע ברזילי מפאייטים

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...