"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לקראת מצעד הגאווה בי-ם: פעיל ימין נעצר

המשטרה עצרה פעיל ימין מוכר לקראת המצעד שיתקיים מחר • הצעיר הסתנן למצעד בשנה שעברה, הגיע לבימת הנואמים וצעק בגנות המשתתפים

,עודכן
מצעד הגאווה. צילום ארכיון: נעם ריבקין פנטון

היחידה המרכזית של משטרת ירושלים עצרה היום (רביעי) פעיל ימין מוכר, לקראתמצעד הגאווהשמתכונן להתקיים מחר בירושלים.

צילום ארכיון: יוני ריקנר

מדובר בפעיל ימין שהורחק בשנים האחרונות מירושלים ומיהודה ושומרון והוא נעצר באילת, שם הוא מתגורר כעת. בשנה שעברה הוא התחזה לאיש הקהילה הלהט"ביתוהצליח להיכנס למצעד, להגיע עד לבימת הנואמים ולצעוק בגנות המצעד.

הפעיל נעצר לקראת המצעד הגאווה שיתקיים מחר בי-ם // צילום ארכיון: נעם ריבקין פנטון

עו"ד איתמר בן גביר, שמייצג אותו: "מדובר במעצר דיקטטורי שתכליתו היא סתימת פיות שמזכירה ימים אפלים. מדינת ישראל היא אינה איראן, וזכותו של כל אדם להפגין מול מצעד הגאווה - גם אם זה לא מוצא חן בעיני המשטרה. חופש הביטוי שייך לפעילי ימין לפחות כפי שהוא שייך לאנשי הבית הפתוח". מחר יובא הפעיל לבית משפט השלום בירושלים.

מוקדם יותר היום הסירו אנשי העירייה שלטי מחאה של תנועת "חזון" שנתלו לקראת המצעד שבהם נכתב "אבא ואמא = משפחה". אנשי העירייה הסבירו כי "עיריית ירושלים פועלת על פי ייעוץ משפטי שהתקבל ועל פי חוות דעת משפטית. לאור האמור, הוחלט להסיר את השלטים המדוברים".

בהכנת הידיעה השתתף יורי ילון

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר