יסמין הפעוטה שנספתה בשריפה | צילום: באדיבות המשפחה

יסמין בת השנתיים נספתה בשריפה בפתח תקווה, אביה ספד לה: "זה אסון בלתי נתפס"

הפעוטה פונתה במצב אנוש לאחר ששאפה עשן רב לבית החולים, שם נקבע מותה • אחיה בן ה-7 במצב בינוני

הפעוטה שנספתה הבוקר (שני) בשריפה בפתח תקווה היא יסמין ברכה בוקלטוב. כפי שדווח מוקדם יותר, היא פונתה לבית החולים במצב אנוש תוך פעולות החייאה לאחר ששאפה עשן רב. בבית החולים שניידר נקבע מותה. אביה, שלום, אמר ל"ישראל היום": "זה בלתי נתפס. אסון כבד פקד אותנו".

יסמין ז"ל, צילום: באדיבות המשפחה

"הייתה שריפה והיה עשן. הילדה נשמה יותר מדי עשן. זה קשה, כואב. קשה לדבר, לא קל", כך סיפר האב.

כוחות כיבוי אש מפנים ילד שנפגע בשריפה שפרצה בדירה בפתח תקווה, צילום: עומר שפירא, כבאות והצלה לישראל

אליהו אבוטבול, שכן שסייע בחילוץ, סיפר: "ראיתי שריפה מתפרצת. אישה אחת עלתה למעלה לעזור. עלינו איתה ביחד, אמרו לי שצריך לחלץ. הורדנו את האמא עם תינוקת ביד ועוד כמה אנשים. האמא הייתה עם התינוקת ועוד תינוק. שאלנו אם יש עוד מישהו למעלה. היא אמרה: 'לא, יש אחד בבית ספר והשני לא יודעת איפה הוא'. שאלתי איפה הוא. היא הייתה בהלם".

צוות כיבוי מחוץ לדירה שעלתה באש בפתח תקווה, צילום: קוקו

"הילד הראשון היה במרפסת וצעקו לו 'תחכה במרפסת'. זה בזמן שהלהבות מאחוריו. מכבי אש הגיעו והתחילו לרוץ למעלה. הוציאו את הילדה עם מסכה ומד"א החלו לבצע בה החייאה מול העיניים שלי, ניסו להציל אותה. פחד אלוהים מה שהיה פה, פחד אלוהים", כך סיכם השכן.

הצוות הרפואי שהגיע לדירה שבה פרצה השריפה העניק טיפול רפואי במקום לארבעה בני אדם נוספים שנפגעו משאיפת העשן: ילד כבן 7 במצב בינוני, אישה בת 42, ילד בן 4 ותינוקת בת כשלושה חודשים במצב קל. גבר כבן 45 וצעירה כבת 25 שנפגעו גם הם משאיפת עשן טופלו במקום. שני שוטרים נפגעו בעצמם משאיפת עשן במהלך חילוץ הנפגעים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...