"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בן 50 נהרג בתאונת טרקטורון
הנהג נפגע בתאונה בכביש 4 סמוך לצומת ניצנים עם שני כלי רכב נוספים וצוות מד"א נאלץ לקבוע את מותו • שני נהגים פונו לטיפול במצב קל
צילום: גל צלח תיעוד מבצעי מד"א // זירת התאונה בכביש 4 סמוך לניצן

בן 50 נהרג בתאונת טרקטורון

הנהג נפגע בתאונה בכביש 4 סמוך לצומת ניצנים עם שני כלי רכב נוספים וצוות מד"א נאלץ לקבוע את מותו • שני נהגים פונו לטיפול במצב קל

שלומי דיאז
, עודכן

גבר כבן חמישים נהרג לפנות בוקר (ראשון) בתאונת דרכים לאחר שנהג בטרקטורון בכביש 4 בין אשדוד לאשקלון. בעקבות כך, צומת ניצנים נחסמה לתנועה בשל הטיפול בתאונה.

בשעה 03:32 התקבל דיווח במוקד מד"א על תאונה בין שני כלי רכב לטקרטורון בכביש 4 סמוך לניצן לכיוון אשקלון. חובשים ופרמדיקים קבעו את מותו של הגבר. במקביל, אנשי צוות אחרים העניקו טיפול רפואי ופינו לבית חולים ברזילי שני נהגי כלי רכב שנפגעו קל.

זירת התאונה בכביש 4 סמוך לניצן // צילום: גל צלח תיעוד מבצעי מד"א
זירת התאונה בכביש 4 סמוך לניצן // צילום: גל צלח תיעוד מבצעי מד"א

עוד בנושא:

הרוג ושלושה פצועים בתאונת דרכים ליד באר שבע

בת 70 נהרגה בתאונת דרכים בנגב

תל אביב: מסע ההרס של הנהגת השיכורה

פרמדיק מד"א ברוך אביטן סיפר: "כשהגענו למקום ראינו בצד הכביש גבר כבן 50 שוכב מחוסר הכרה במרחק של 50 מטר מהטרקטורון שעליו הוא רכב. ביצענו בדיקות רפואית, והוא סבל מחבלה רב מערכתית והיה ללא סימני חיים. בתוך זמן קצר נאלצנו לקבוע את מותו. על הכביש היו שני כלי רכב שפגעו בטרקטורון. שני הנהגים שנפגעו קל קיבלו טיפול ראשוני ופונו לבית חולים".

אמש דווח על תאונה אחרת בין רכב שטח לרכב פרטי בכביש 4 סמוך לצומת עד הלום לכיוון דרום. חובשים ופרמדיקים של מד"א פינו לביה"ח אסותא באשדוד נער כבן 17 במצב קשה ויציב, עם חבלת ראש, כשהוא מורדם ומונשם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...