"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נקבע מותו של בן ה-4 שנשכח ברכב

לאחר שחולץ מרכב בו שהה במשך זמן לא ידוע, נקבע מותו של הילד מפוריידיס בביה"ח הלל יפה • "שכב לצד הכביש מחוסר הכרה" • נסיבות האירוע בחקירה

,עודכן
צילום: דוברות המשטרה // הרכב בו נמצא הילד

טרדגיה בפוריידיס: בבית החולים הלל יפה נקבע מותו שלהילד בן ה-4שנמצא בתוך רכב ביישוב.

כזכור, קצת לפני השעה 15:00 בצהריים התקבל דיווח במוקד 101 של מגן דוד אדום במרחב שרון, על ילד ששהה זמן ממושך ברכב סגור ביישוב . חובשים ופרמדיקים של מד"א העינקו לו טיפול רפואי מציל חיים והוא פונה לבית החולים במצב קריטי, תוך כדי שמבוצעות בו פעולות החייאה. המשטרה פתחה בחקירה לבירור נסיבות האירוע.

חובש בכיר במד"א, בועז פוקס, שנכח במקום סיפר: "כשהגענו למקום ראינו את הילד שוכב מחוסר הכרה בסמוך לרכב. סיפרו לנו שהוא חולץ מתוך רכב לאחר ששהה בו זמן ממושך. הוא היה ללא דופק וללא נשימה עם סימני מכת חום ומייד התחלנו לבצע בו פעולות החייאה מתקדמות ופינינו אותו לבית החולים, תוך המשך טיפול רפואי מציל חיים וקירור".

שוטרי תחנת זכרון יעקב הגיעו לפוריידיס לאחר שהתקבל דיווח למוקד 100, ובו דווח על ילד בן 4 שנמצא ברכב נטוש לאחר שאזרח שעבר במקום הבחין בו. האזרח שעבר במקום חילץ את הילד מהרכב, והזעיק את כוחות הרפואה.

לפי נתוני ארגון בטרם לבטיחות ילדים, מאז שנת 2010 נשכחו או ננעלו ברכב 881 ילדים. 34 מהמקרים הסתיימו במות הילד (כולל הנוכחי).אורלי סילבינגר, מנכ"לית הארגון ב: "אנחנו רואים עלייה מדאיגה במקרי שכחת הילדים ברכב. בתקופת הקורונה כשכולנו בסטרס והשגרה שלנו משתנה חדשות לבקרים, הסיכון לשכחה עולה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר