"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

תיעוד: צולם מטפס ורוקד על גג ניידת משטרה – ונעצר

תושב כפר עין נקובא העלה ל"טיקטוק" סרטון שלו שבו הוא נראה על גג הניידת • הצעיר נעצר ויובא לדיון בבית המשפט בעניינו

,עודכן
הצעיר מטפס על הרכב, אתמול // הצעיר מטפס על הרכב, אתמול

צעיר בן 25 מכפר עין נקובא הסמוך לירושלים, נעצר אמש (שלישי) לאחר שפרסם בחשבון ה"טיקטוק" שלו סרטון בו הוא נראה מטפס על גג ניידת משטרה.

הצעיר, החשוד בחבלה במזיד לרכב, אותר לאחר שהסרטון, בו הוא נראה מטפס ורוקד על גג ניידת שיטור משולב במבשרת ציון, הגיע לידי המשטרה. הוא יובא הבוקר בפני בית משפט השלום לדיון בעניינו.

מעצרו של הצעיר מצטרף לשלושת הנערים מרהט שעוכבו אתמול לחקירה, לאחר שהפיצו ב"טיקטוק" תיעוד שלהם קופצים על ניידת משטרה בעיר. השלושה אף תועדו כשהם בועטים בשמשה הקדמית של הרכב. הם עוכבו לחקירה בחשד לביזוי סמלי שלטון וגרימת נזק לניידת משטרה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר