"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
קיסריה: גבר כבן 70 טבע למוות
חובשים ופרמדיקים של מד"א שהגיעו לחוף הקשתות בעיר ביצעו פעולות החייאה בגבר • בסופן נאלצו לקבוע את מותו
טביעה בחוף (ארכיון) | צילום: מישל דוט קום

קיסריה: גבר כבן 70 טבע למוות

חובשים ופרמדיקים של מד"א שהגיעו לחוף הקשתות בעיר ביצעו פעולות החייאה בגבר • בסופן נאלצו לקבוע את מותו

ירון דורון
, עודכן

גבר כבן 70 טבע למוות הבוקר (שבת) בחוף הקשתות בקיסריה. חובשים ופרמדיקים של מד"א שהגיעו למקום ביצעו בו פעולות החייאה, אך למרבה הצער נאלצו לקבוע את מותו.

חובשת בכירה במד"א, ענת ציפקין ופראמדיק מד"א, בן כוכבי, סיפרו: "כשהגענו לחוף ראינו את המצילים מבצעים בסמוך לקו המים פעולות החייאה בגבר כבן 70.

"המשכנו את הטיפול הרפואי וביצענו פעולות החייאה מתקדמות שכללו הנשמות, עיסויים ומתן תרופות, אבל לצערנו בסופן נאלצנו לקבוע את מותו".

עוד בנושא:

פעוט טבע בבריכה; מצבו קשה

שני פלשתינים טבעו למוות ביפו

אישה טבעה למוות במרינה בת"א

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...