"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הנסיך צ'רלס העביר תרומה למרכז פרס לשלום ולחדשנות

שגריר בריטניה בישראל: "התרומה מבטאת את חשיבות היחסים בין המדינות" • בינואר האחרון ביקר הנסיך בארץ ונשא דברים בפורום השואה העולמי

,עודכן
הנסיך צ'רלס בהלווית פרס ב-2016 // צילום: GettyImages // הנסיך צ'רלס בהלווית פרס ב-2016

מרכז פרס לשלום ולחדשנות עדכן היום (רביעי) שהנסיך צ'רלס העביר תרומה פרטית למוסד.

שגריר בריטניה בישראל, ניל וויגן, אמר: "היה לנו הכבוד לארח את הנסיך צ'רלס ואת הנסיך וויליאם בישראל בשנים האחרונות. התרומה למרכז פרס מבטאת את ההשפעה של ביקורים אלה, ואת חשיבות היחסים בין בריטניה לישראל".

יו"ר מרכז פרס לשלום וחדשנות חמי פרס: "זהו כבוד גדול להיות הארגון הישראלי הראשון שמקבל תרומה מבן משפחת המלוכה הבריטית. נדיבותו של הוד מעלתו הנסיך צ'רלס מאפשרת למרכז פרס לשלום ולחדשנות להמשיך ולקדם את מורשתו של שמעון פרס לעתיד טוב יותר עבור כולנו. במיוחד בעיצומה של מגפה עולמית, חשוב להושיט יד לאחר, גם בין מדינות ומעבר לגבולות. אני מודה לנסיך צ'רלס שבחר לצעוד עמנו יד ביד בדרך השלום והחדשנות".

כזכור, הנסיך צ'רלסערך ביקור רשמי ראשון בישראלבינואר האחרון. הוא נשא דברים בפורום השואה העולמי ביד ושם, לציון 75 שנה לשחרור מחנה ההשמדה אושוויץ. הנסיך גם השתתף בהלווייתו של נשיא המדינה המנוח שמעון פרס ב-2016.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר