"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
סמפכ"ל המשטרה אלון אסור פורש מתפקידו
ניצב אסור הודיע שפרישתו תצא לפועל במהלך החודשים הקרובים לאחר סיום סבב המינויים • "מודה לארגון על תקופה נפלאה, ומאחל הצלחה למפכ"ל הנכנס"

סמפכ"ל המשטרה אלון אסור פורש מתפקידו

ניצב אסור הודיע שפרישתו תצא לפועל במהלך החודשים הקרובים לאחר סיום סבב המינויים • "מודה לארגון על תקופה נפלאה, ומאחל הצלחה למפכ"ל הנכנס"

איציק סבן
, עודכן

סגן מפכ"ל המשטרה,ניצב אלון אסור(56), הודיע היום (רביעי) לממלא מקום המפכ"ל על פרישתו בתום שירות ממושך ורב שנים במשטרה. מדובר בניצב הרביעישפורש בתקופה האחרונה, על רקע מינויו של ניצב קובי שבתאי לממלא מקום מפכ"ל המשטרה.

ניצב אסור כיהן בתפקיד סגן המפקח הכללי משנת 2019. בין תפקידיו הקודמים: מפקד המחוז הצפוני, מפקד המכללה הלאומית לשוטרים וקצין אג"מ מחוז מרכז.

כמו כן, הודיע שפרישתו תצא לפועל במהלך החודשים הקרובים לאחר סיום סבב המינויים והשלמת חפיפה סדורה למחליפו לכשיקבע. הוא מסר: "אני מודה לארגון ולאנשיו על תקופה נפלאה ומאחל לניצב קובי שבתאי המפכ"ל הנכנס בהצלחה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...