"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אילת: חשוד עוכב לחקירה ונשך את השוטר

צוותי השיטור הימי הגיעו לזירה כדי לפזר התקהלות בחוף • החשוד סירב להזדהות ולאחר שנעצר ביצע את המעשה • החקירה נמשכת

,עודכן
חשוד נשך שוטר לאחר שעוכב לחקירה // צילום: Gettyimages // חשוד נשך שוטר

שוטרי השיטור הימי של המשטרה נקראו היום (רביעי) לפזר התקהלות על חוף הים באילת, כרזו להם להתפזר ואחד מבאי החוף, אשר סירב להתפנות ואף תקף אותם. הוא נעצר והועבר לחקירה, בגין תקיפת שוטרים והפרתתקנות הקורונה.

האירוע התרחש בשעת הצהרים, בעקבות שיחה למוקד 100 אודות התקהלות בחוף הים, האסורה על פי תקנות הקורונה, הוקפץ צוות השיטור לפזרה. הוא קרא להם להתפזר במערכת הכריזה, חלקם התפזרו, חלקם נשארו.

חברי הצוות עגנו את הספינה במזח סמוך וירדו לחוף, שם ביקשו מכל מי שנשאר בחוף להזדהות. אחד מהצעירים סירב להזדהות והשוטרים הודיעו לו כי הוא מעוכב. הוא בתגובהסירב לעיכובואיים כי "כל הגולשים בחוף יעלו עליכם עכשיו".

השוטרים הודיעו לו כי הוא עצור, הוא המשיך בסירובו, והשתולל תוך שהוא נושך את אחד השוטרים. לאחר מעצרו הוא הועבר לחקירה במרחב אילת. החקירה נמשכת.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר