"בחיים לא תסיימי לימודים, לא תתחתני ולא יהיו לך ילדים": לודמילה מלניק, סבתה של ליטל יעל מלניק בת ה-17, שנמצאה בחודש שעבר קבורה באתר בנייה בקריית מוצקין, כתבה לה מכתב מרגש ובו הביעה את געגועיה ודרשה כי אדוארד קצ'ורה, החשוד ברצח, יעמוד לדין, לאחר שעוד לא הוגש כנגדו כתב אישום.
"ליטל שלי, כמה דאגתי לך, כמה פחדתי שיקרה לך משהו. ידעתי שהאיש הזה, שמבוגר ממך ב-34 שנה מסוכן, לא טוב לך. ניסיתי להרחיק אותו ממך, במשטרה כבר הכירו אותי, בכל פעם שהגעתי אמרו לי השוטרים: 'עוד פעם סבתא של ליטל יעל באה'", כתבה סבתה והוסיפה: "ביום שישי חיכיתי לך, התקשרתי ולא ענית. שלחת לי הודעת וואטסאפ, הבטחת לי שתחזרי בקרוב, שלא אדאג שאת אוהבת אותי. אני יודעת שאהבת אותי ואני אותך, מאוד. כל הבית מלא בחפצים שלך ואני רק בוכה. גם סבא. את כבר לא שולחת לי הודעות, אני ממשיכה לשלוח לך".
בסיום התייחסה לחשוד ברצח וכתבה: "האיש שעשה לך את זה מספר סיפורים, אומר שהשאיר אותך בחיים והלך, שקרן! הוא עוד מתלונן שהוא נמצא 50 יום במעצר, את 50 יום מתחת לאדמה! בחיים לא תסיימי לימודים, לא תתחתני ולא יהיו לך ילדים. הוא צריך לקבל מאסר עולם, בפרקליטות לא מקבלים החלטה וזה מרסק אותי. אני מבקשת שתעזרו לי לשים את האיש הזה בכל לכל החיים שלו, אני חייבת את העזרה שלכם. זאת בקשה של סבתא שבורת לב".
המכתב של לודמילה הופץ ברשתות החברתיות ואליו צורף קישור לפרויקט מימון המונים תחת הכותרת: "אל תרצחו אותנו פעמיים" במטרה לצאת למאבק ציבורי-משפטי להבטיח שרוצחה של ליטל יעל יועמד לדין.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו