"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
נספה מהתלקחות סוללת קורקינט חשמלי: הובא למנוחות מגמרוב ניג'אט בן ה-17
השריפה פרצה בחדרו של הנער בנתניה • הוא פונה לביה"ח תל השומר כשהוא סובל מכוויות ומשאיפת עשן, ונפטר מפצעיו לאחר ארבעה ימים • אורלי סילבינגר, מנכ"לית ארגון "בטרם לבטיחות ילדים": "אל תגידו 'לי זה לא יקרה', לא מטעינים סוללה ללא השגחה"
ינת הזיכרון שהוקמה בבית הספר בו למד מגמרוב ניג'אט
"אנחנו עצובים ובוכים"

נספה מהתלקחות סוללת קורקינט חשמלי: הובא למנוחות מגמרוב ניג'אט בן ה-17

השריפה פרצה בחדרו של הנער בנתניה • הוא פונה לביה"ח תל השומר כשהוא סובל מכוויות ומשאיפת עשן, ונפטר מפצעיו לאחר ארבעה ימים • אורלי סילבינגר, מנכ"לית ארגון "בטרם לבטיחות ילדים": "אל תגידו 'לי זה לא יקרה', לא מטעינים סוללה ללא השגחה"

ירון דורון
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מגמרוב ניג'אט, נער בן 17 מנתניה, הובא היום (שני) בצהריים למנוחות לאחר שנפטר אתמול בבית החולים תל השומר.הוא נפצע באורח קשה בליל רביעי שעבר בשריפה שפרצה בחדרו בשל התלקחות סוללת קורקינט חשמלי. הוא פונה לבית החולים כשהוא סובל משאיפת עשן ומכוויות בכל חלקי גופו. במשך ארבעה ימים ניג'אט נלחם על חייו, אך אתמול כאמור נפטר.

פינת הזיכרון בבית הספר "אלדד" בנתניה,

ניג'אט ז"ל היה תלמיד כיתה י"א בבית הספר "אלדד" בנתניה. אתמול בערב התקיים בבית הספר שיח עם התלמידים בשיתוף השירות הפסיכולוגי העירוני, יועצות בית הספר והנהלה. הבוקר כונסו התלמידים, והוקמה פינה לזכרו. בבית הספר אמרו: "הוא היה ילד טוב. חבריו המומים ולא מעכלים את לכתו. אנחנו עצובים ובוכים מאז שקיבלנו את הבשורה המרה".

מנתוני ארגון "בטרם לבטיחות ילדים" עולה כי מתחילת השנה מתו שמונה נערים כתוצאה משריפה, שניים מתוכם בשל דליקות שפרצו מהתפוצצות סוללה.מנכ"לית הארגון, אורלי סילבינגר: "ככל שעולה הפופולריות של אופניים וקורקינטים חשמליים, כך אנחנו שומעים יותר ויותר על שריפות שנגרמות כתוצאה מטעינה לא בטוחה של הסוללה. אנחנו קוראים לכולם: אל תגידו 'לי זה לא יקרה'. לא מטעינים סוללה ללא השגחה, ובסיום הטעינה מנתקים אותה מהחשמל".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...