"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
אסון בכביש 60

גבר נהרג בצפון לאחר שנפל מכדור פורח

מחקירה ראשונה עולה כי ההרוג בשנות ה-20 לחייו הוא אחד מאנשי הצוות • בעלי הכדור הבחינו כי הוא נתלה מבחוץ מייד בהמראה, אבל הוא עלה לגובה במהירות

,עודכן
0השמעה
זירת האסון בכביש 60 , דוברות מד"א
זירת האסון בכביש 60, צילום: דוברות מד"א

אסון חריג בצפון:גבר בשנות ה-20 לחייו נהרג היום (שלישי) לאחר שככל הנראה נפל מגובה עשרות מטרים מכדור פורח בכביש 60, סמוך לבלפוריה.

גבר בשנות ה-20 לחייו נהרג לאחר שנפל מכדור פורח בכביש 60, צילום: תיעוד מבצעי מד"א

הגבר שנהרג הוא אחד מאנשי הצוות המתפעלים את הכדור. מחקירה ראשונית עולה כי העובד היה צריך להחזיק את הכדור בידיות, בזמן שחרור החבלים ואז להרפות, אך מסיבה שאינה ידועה הוא לא עזב. בעלי הכדור הבחינו כי הוא נתלה מבחוץ מייד בהמראה, אבל הכדור תפס תאוצה ועלה לגובה במהירות. היה ניסיון לבצע נחיתה בצידו השני של הכביש תוך ניסיון להכניס אותו לכדור או לתפוס אותו, אבל הוא החליק ונפל על הכביש.

העובד תלוי על הכדור פורח,

פאראמדיק מד"א מאור אטדגי, סיפר: "כשהגענו למקום, ראינו במרכז הכביש גבר מחוסר הכרה עם חבלה רב-מערכתית קשה מאוד, הוא היה ללא נשימה וללא דופק, ביצענו בדיקות רפואיות ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותו. במרחק של כ- 150 מטרים, ראינו בצד הכביש רכב עם פגיעה, נוסעי הרכב לא נזקקו לטיפול".

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר