"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
סיכום חדשות השבת: נער בן 16 מת מתסמונת פוסט-קורונה, דיווח על תקיפה ישראלית בסוריה
עדן פיומי, צעיר תושב ג'לג'וליה שלא התחסן, נפטר מתסמונת PIMS הקשורה לנגיף • דיווח ערבי: שני הרוגים ממיליציה איראנית לאחר תקיפה שיוחסה לישראל • יוסי מימן, ממייסדי ערוץ 10, הלך לעולמו • חמאס העביר למצרים הצעה חדשה לעסקת שבויים • תקלה נוספת בפייסבוק, וואטסאפ ואינסטגרם, בפעם השנייה השבוע
פיומי עדן. בן 16 בלבד

סיכום חדשות השבת: נער בן 16 מת מתסמונת פוסט-קורונה, דיווח על תקיפה ישראלית בסוריה

עדן פיומי, צעיר תושב ג'לג'וליה שלא התחסן, נפטר מתסמונת PIMS הקשורה לנגיף • דיווח ערבי: שני הרוגים ממיליציה איראנית לאחר תקיפה שיוחסה לישראל • יוסי מימן, ממייסדי ערוץ 10, הלך לעולמו • חמאס העביר למצרים הצעה חדשה לעסקת שבויים • תקלה נוספת בפייסבוק, וואטסאפ ואינסטגרם, בפעם השנייה השבוע

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

בן 16 מג'לג'וליה, ללא מחלות רקע, נפטר בביה"ח שניידר

עדן פיומי, בן 16 מהיישוב שבאזור השרון, שלא התחסן נגד קורונה וסבל מתסמונת PIMS,נפטר הבוקר(שבת) בבית החולים שניידר. הנער הועבר לפני כשבועיים מבית חולים מאיר למרכז שניידר לרפואת ילדים, וחובר למכשיר אקמו ביחידה לטיפול נמרץ לב. מעבר לתסמונת PIMS שקשורה לתסמיני פוסט קורונה, הנער לא סבל ממחלות רקע.

ד"ר עופר שילר, שטיפל בנער בבית חולים שניידר מסר כי "הנער חובר לאקמו על-ידי הצוות שלנו בבית החולים מאיר, ושהה שם ארבעה ימים עד שהועבר עלינו כי היה צריך יותר תמיכה. הוא הגיע עם אי-ספיקה רב-מערכתית, כמו שהמחלה יודעת לעשות, ונפגע בתפקוד המוחי, הלב, הריאות וסבל מאי-ספיקת כליות וכבד. למעשה כל המערכות שלו נפגעו".

פיומי עדן. בן 16 בלבד,

דיווח ערבי: שני הרוגים ממיליציה איראנית בתקיפה שיוחסה לישראל בסוריה

המרכז הסורי לזכויות אדם דיווח הבוקר (שבת) עלשני הרוגיםבשורות המיליציות האיראניות בעלי אזרחות זרה, כשלא ידוע לאיזה ארגון הם שייכים. למידע לא התקבל אישור ממקור אחר או גורם רשמי כלשהו.

על פי הדיווח שמהימנותו לא ברורה, מספר ההרוגים צפוי לעלות בשל כמה פצועים באורח קשה ומידע על הרוגים אחרים. כזכור, אמש הודיע גורם צבאי סורי לסוכנות הידיעות הממשלתית כי "בתקיפה ישראלית נגד בסיס T 4 נפצעו שישה חיילים". מדובר בשדה תעופה באזור חומס.

תקיפה בסוריה,

איש העסקים יוסי מימן, ממייסדי ערוץ 10, הלך לעולמו בגיל 75

איש העסקים והמיליארדר, יוסי מימן,נפטר במהלך הלילה(שבת) בביתו בגיל 75. מי שהיה בעברו מבעלי ערוץ 10 והתגורר בהרצליה פיתוח, נולד במחנה עקורים בגרמניה להורים ניצולי שואה מפולין. הוא הותיר אחריו אישה, עו"ד הלית בן ישראל, ושלושה ילדים מנישואיו הראשונים. מימן נודע בין היתר כמי שעמד בראש מועצת המנהלים של ערוץ 10 שהיה אחד ממייסדיו. הוא היה מבעליו עד לסגירת הערוץ.

איש העסקים יוסי מימן ז"ל, צילום: קוקו

בכיר בחמאס: העברנו למצרים הצעה לעסקת חילופים שבויים, מחכים לעמדת ישראל

חבר הלשכה המדינית בחמאס, מוחמד נזאל,אמר היוםכי ארגון הטרור "הגיש הצעה ברורה לצד המצרי וחזון מפורט להשלמת עסקת חילופי שבויים". בראיון לערוץ א-ר'ד המצרי אמר הבכיר בחמאס כי הם מחכים לעמדה הסופית מצד ישראל ולתגובתה למפת הדרכים שהוצעה לעסקת חילופי שבויים.

לדברי נזאל, חמאס מעוניין בהשגת עסקה מבלי לחזור לאחור ויאלץ את ישראל לשלם מחיר גבוה. עוד ציין כי במהלך פגישה של הנהגת חמאס עם אשתו של מרוואן ברגותי, הובטח שהאסיר הביטחוני ובכירים אחרים יהיו בראש הרשימה בעסקה. כמו כן, הוא הכחיש שהארגון דן ברגיעה ארוכת טווח עם המודיעין המצרי. לטענתו, כרגע יש רגיעה מוגבלת אבל ישראל לא מחויבת לה.

יחיא סינוואר עם ראש המודיעין המצרי עבאס כאמל, בזמן ביקורו בעזה, צילום: ארכיון, אי.פי.אי

בפעם השנייה השבוע: קשיי גלישה בפייסבוק, וואסטאפ ואינסטגרם

גולשים רבים ברחבי העולם דיווחו אמש (שישי) עלקשיי גלישהברשתות פייסבוק, וואטסאפ ואינסטגרם. חברת פייסבוק התייחסה לדיווחים, אמרה כי היא פועלת לטפל בקשיי הגלישה והביעה התנצלות בפני הגולשים. בתום התקלה אחרי כמה שעות, בפייסבוק הביעו התנצלות בפני המשתמשים ושייכו את התקלה לעדכון שהשתבש. בהודעה שפורסמה, מסרו בפייסבוק כי התקלה תוקנה והכול אמור לחזור לקדמותו.

פייסבוק, ווטסאפ ואינסטגרם - קריסה שנייה תוך שבוע, צילום: רויטרס
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...