"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ד"ר אלרעי פרייס בדרך להתפטר? כך הגיב בעלה לשמועות
ד"ר מאיר פרייס, בעלה של ראש שירותי הבריאות, ביקר בחריפות את אלדד יניב על רקע הציוץ שלו שבו טען כי אשתו צפויה להתפטר • יניב אף הדגיש כי מה שמחזק, לטענתו, את הסברה כי ד"ר שרון אלרעי פרייס תתפטר, הם דווקא הפרסומים של בן זוגה: "מי שעוקב אחרי ציוצי בן זוגה מאיר פרייס בטוויטר - מבין"
ד"ר שרון אלרעי פרייס | צילום: אורן בן חקון

ד"ר אלרעי פרייס בדרך להתפטר? כך הגיב בעלה לשמועות

ד"ר מאיר פרייס, בעלה של ראש שירותי הבריאות, ביקר בחריפות את אלדד יניב על רקע הציוץ שלו שבו טען כי אשתו צפויה להתפטר • יניב אף הדגיש כי מה שמחזק, לטענתו, את הסברה כי ד"ר שרון אלרעי פרייס תתפטר, הם דווקא הפרסומים של בן זוגה: "מי שעוקב אחרי ציוצי בן זוגה מאיר פרייס בטוויטר - מבין"

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

"לא להשאיר את הבמה לשקרים והשמצות שאתה וחבריך מפיצים":ד"ר מאיר פרייס, בעלה של ראש שירותי הבריאות ד"ר אלרעי פרייס, ביקר בחריפות את אלדד יניב על רקע הציוץ שלו שבו טען כי פרייס צפויה להתפטר בקרוב מתפקידה ואף טען כי "מי שעוקב אחרי ציוצי בן זוגה מאיר פרייס בטוויטר - מבין".

התגרה המילולית בין השניים התרחשה במהלך הלילה (בין שלישי לרביעי) בטוויטר, על רקע הפרסום של כתב חדשות 12 עמית סגל, שצייץ בטוויטר כי אחד מבכירי או בכירות משרד הבריאות צפוי או צפויה להתפטר בקרוב מתפקידם בצורה מהדהדת.

בתגובה לטענתו של יניב שקבע כי "עמית סגל רומז על התפטרות קרובה של שרון אלרעי פרייס", ד"ר מאיר פרייס הגיב לו בטוויטר ואמר: "אתה טועה, מאוד טועה, כרגיל. הסיבה היחידה לציוצים שלי היא לא להשאיר את הבמה לשקרים והשמצות שאתה וחבריך מפיצים על אדם שלא יכול להתגונן ועובד 24 שעות ביממה גם כדי לשמור על הבריאות שלך ולשמור על חיי אדם, כל אדם. אהה, ולפעמים הבאות - ד״ר שרון אלרעי פרייס, ד״ר מאיר פרייס".

אלדד יניב, ארכיון,

יצוין כי הפרסום של עמית סגל מגיע לאחר התקרית החריגה שאירעה במהלך דיון בוועדת החוקה, אשר במהלכה נאמרה פעמיים הקללה "בת ז**ה" תוך כדי דברים שאמרה ראש שירותי הבריאות.

קללה נשמעה בזמן דברי ד"ר שרון אלרעי פרייס בוועדת החוקה %2F%2F צילום%3A ערוץ הכנסת

כזכור, רק אתמול נשיא המדינה יצחק הרצוג שוחח עם ראש שירותי בריאות הציבור, ד"ר שרון אלרעי פרייס, והביע בה תמיכה לאחר הקללה שהוטחה אתמול במהלך דבריה בדיון בוועדת החוקה של הכנסת.

"התקשרתי כעת לחזק את ד"ר שרון אלרעי פרייס, ראש שירותי בריאות הציבור, והודיתי לה על עבודתה הקשה והמסורה לטובת בריאות אזרחי ישראל", מסר הנשיא.

"האמירה שנזרקה במהלך דבריה היא פוגענית ובלתי נסבלת, ואין לה מקום בשיח החברה הישראלית, לא בכנסת ובוודאי לא כלפי עובדי ציבור, שעושים את עבודתם נאמנה לילות כימים עבור כולנו. אנו מוכרחים לגנות ולעקור מהשורש שיח מבזה שכזה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...