תאונה קטלנית | צילום: דוברות מד"א

הולך רגל כבן 90 נהרג בתאונת דרכים בבאר שבע

הנהג החשוד, בן 58, נעצר על ידי שוטרי תחנת באר שבע לאחר שאיתרו את רכבו ברחוב סמוך • חובש בכיר במד"א, פבל פסין: "הנפגע נלכד מתחת לחלקו האחורי של הרכב והיה ללא סימני חיים"

הולך רגל בשנות ה-90 לחייו נהרג הערב לאחר שנפגע מרכב בדרך מצדה בבאר שבע. הנהג הפוגע נמלט מהמקום עם רכבו. שוטרי תחנת באר שבע פתחו בסריקות אחר הרכב הפוגע והוא אותר ברחוב סמוך. בהמשך התחקור נודעה זהותו של הנהג החשוד, כבן 58 תושב באר שבע, והוא אותר ונעצר בביתו. חקירת המקרה נמשכת בידי בוחן תאונות דרכים ממרחב הנגב.

בעקבות דיוווח שהתקבל בשעה 18:34, הגיעו חובשים ופראמדיקים של מד"א למקום האירוע ומצאו את הגבר כשהוא לכוד מתחת לרכב, מחוסר הכרה ועם פגיעה רב מערכתית, ונאלצו לקבוע את מותו.

חובש בכיר במד"א, פבל פסין, סיפר: "הרכב עמד בצידו הימני של הכביש, כשהפצוע מחוסר הכרה ולכוד מתחת לחלקו האחורי. תוך כדי פעולות החילוץ המורכבות שכללו הרמה של הרכב, ביצענו בדיקות רפואיות אבל הנפגע היה ללא סימני חיים ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותו".

הרכב הפוגע // צילום: דוברות המשטרה,
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...