האישה שנפגעה ממיניבוס שהתנגש בחנות ברחוב אגריפס מתה מפצעיה

אישה בת 30 נפגעה באורח אנוש ממיניבוס שהתנגש בחנות ברחוב אגריפס בירושלים • צוותי מד"א ביצעו בה פעולות החייאה ופינו אותה לבית החולים שערי צדק, שם נקבע מותה • הנהג עוכב, והמשטרה פתחה בחקירת נסיבות התאונה

זירת התאונה ברחוב אגריפס | צילום: דוברות המשטרה

נקבע מותה של האישה בת ה-30 שנפגעה בדריסה ברחוב אגריפס בירושלים מוקדם יותר היום. המנוחה נפצעה הבוקר (חמישי) באורח אנוש בתאונת דרכים קשה, לאחר שמיניבוס פגע בהולכת הרגל והתנגש בחנות.

על פי דיווח ראשוני של המשטרה, נהג המיניבוס איבד את השליטה ברכב, עלה על המדרכה ופגע באישה. צוותי מד"א שהוזעקו למקום ביצעו בה פעולות החייאה ופינו אותה לבית החולים שערי צדק, כשהיא מחוסרת הכרה וסובלת מחבלה רב-מערכתית.

הדיווח על התאונה התקבל במוקד 101 של מד"א בשעה 09:05. חובשים ופראמדיקים שהגיעו לזירה מצאו את המיניבוס על המדרכה, בכניסה לחנות, ואת האישה שרועה בסמוך אליו, ללא דופק וללא נשימה.

חובשי מד"א מאיר גרשוני, יעקב רויטמן וחקי הר כסף סיפרו: "מדובר בתאונת דרכים קשה מאוד, הגענו למקום בכוחות גדולים וראינו את המיניבוס על המדרכה בכניסה לחנות. האישה שכבה בסמוך כשהיא מחוסרת הכרה, ללא דופק וללא נשימה, לאחר שנפגעה מהמיניבוס".

עוד תיארו החובשים: "התחלנו במהירות בטיפול רפואי שכלל ביצוע פעולות החייאה מתקדמות ועצירת דימומים, תוך כדי שהעלינו אותה לניידת טיפול נמרץ של מד"א ופינינו אותה בדחיפות לחדר הטראומה בבית החולים".

במשטרה מסרו כי שוטרי תחנת לב הבירה הגיעו לזירה, עיכבו את נהג המיניבוס ופעלו לסגירת האזור. בוחני תאונות הדרכים של מחוז ירושלים פתחו בחקירת נסיבות התאונה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...