בעקבות האמבה: האירוע הגדול בכנרת נדחה לנובמבר

צליחת הכנרת שנחשבת לאירוע המים הפתוחים הקהילתי הגדול בישראל והיה אמור להתקיים בעוד שבועיים נדחה ל-14 בנובמבר • כל הכרטיסים יהיו תקפים למועד החדש

אמבה אוכלת מוח על רקע אגם הכנרת | צילום: אייל מרגולין-ג'יני, Getty Images

הפקת צליחת הכנרת הודיעה על דחיית האירוע, שהיה אמור להתקיים ב-19 בספטמבר, בעקבות הודעת משרד הבריאות ובהתייעצות עם גורמי המקצוע.

מההפקה נמסר כי ההחלטה התקבלה לאחר התייעצויות עם גורמים מקצועיים, בהם המכון לחקר ימים ואגמים, שמנטר באופן קבוע את מצב הכנרת. בהתאם לכך, הוחלט לדחות את מועד קיום האירוע ליום שבת, 14 בנובמבר 2026.

צליחת הכנרת נחשבת לאירוע המים הפתוחים הקהילתי הגדול בישראל. בהפקה ציינו כי במועד החדש טמפרטורת המים צפויה לעמוד בהנחיות משרד הבריאות, ולכן ניתן יהיה לקיים את האירוע בהתאם להנחיות.

כל הכרטיסים שכבר נרכשו יהיו תקפים באופן אוטומטי למועד החדש, והמשתתפים אינם נדרשים לבצע פעולה נוספת. מי שיבחר לבטל את השתתפותו יוכל לקבל החזר כספי מלא, בכפוף לביטול עד שבוע לפני מועד האירוע.

בהפקה מסרו: "אנו מודים לציבור המשתתפים על ההבנה ומצפים לפגוש את כולם בכנרת במועד החדש".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...