שריפה גדולה פרצה הערב (שבת) במגרש כלי רכב המיועדים לפירוק באזור התעשייה בקריית ארבע. צוותי כיבוי פועלים במקום להשתלט על הלהבות שאחזו במאות מכוניות בשעה שנבדק החשד כי האש נגרמה מהצתה.
האש החלה להתפשט במגרש כלי הרכב והובילה לפיצוץ של מספר בלוני גז. בעקבות ממדי הדליקה הוזעקו עשרות לוחמי אש מתחנת יהודה וצוותי תגבור ממחוזות שכנים. מאמצי הכיבוי מתמקדים בבלימת התפשטות הלהבות לעבר מגרש מכוניות נוסף הממוקם סמוך לזירה.
למרות היקף הדליקה האש אינה מסכנת את בתי התושבים בקריית ארבע. במקביל לפעולות הכיבוי חוקרים בודקים חשד להצתה אך בדיקה יסודית של הזירה והבנת נסיבות פרוץ האש יתאפשרו רק לאחר סיום הפעולות וקירור מלא של השטח.
מפקד תחנת יהודה טפסר משנה תמיר ארז מסר כי מדובר בשריפה משמעותית שמעורבים בה כלי רכב רבים ובלוני גז שמתבקעים כתוצאה מהחום. לדבריו עם הגעת הצוותים הראשונים והערכת המצב הוזנקו למקום כבאים מתחנות נוספות. הוא ציין כי פועלים במספר מוקדים במקביל במקומות שבהם נפגעו קווי מתח גבוה והוסיף כי חיילים מסייעים לצוותי הכיבוי באספקת מים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
![[object Object]](/wp-content/uploads/2021/01/27/08/מורידים.-נכנסים.-מתאהבים.-דף-כתבה-מובייל.png)