"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

תשעה פצועים בדליפת כלור בבריכה בקריית גת

חמישה מהנפגעים פונו לבית החולים • מעיריית קריית גת נמסר: "מדובר באירוע נקודתי שהתרחש במהלך אספקת חומרי התחזוקה לחדר המכונות של הבריכה. החומרים לא הגיעו למי הבריכה והאירוע התרחש בחדר המכונות בלבד"

,עודכן
0השמעה
אירוע חומרים מסוכנים בקריית גת , דוברות כבאות והצלה
אירוע חומרים מסוכנים בקריית גת. צילום: דוברות כבאות והצלה

אירוע חומרים מסוכנים התרחש הבוקר (רביעי) בבריכה העירונית בקריית גת, תשעה בני אדם נפגעו באורח קל וטופלו על ידי גורמי הרפואה, וחמישה מהם פונו לבית החולים.

כבאות והצלה קריית גת,צילום: דוברות כבאות והצלה

לוחמי האש מבצעים סריקות לאיתור נפגעים נוספים, מנטרים את האזור באמצעות גלאים ייעודיים ופועלים לדילול החומר המסוכן.

אירוע חומרים מסוכנים בקריית גת,צילום: דוברות כבאות והצלה

הצוותים ממשיכים לפעול בזירה עד להסרת הסיכון. בכבאות והצלה מבקשים מהציבור להתרחק מהאזור ולאפשר לכוחות החירום לפעול בבטחה.

מעיריית קריית גת נמסר: "מדובר באירוע נקודתי שהתרחש במהלך אספקת חומרי התחזוקה לחדר המכונות של הבריכה. במהלך פריקת החומרים ממשאית האספקה ביצע הספק חיבור שגוי, שגרם לערבוב בין חומרים ולתגובה כימית שבעקבותיה נפלטו אדים באזור. נדגיש כי החומרים לא הגיעו למי הבריכה והאירוע התרחש בחדר המכונות בלבד. מיד עם זיהוי האירוע, הבריכה פונתה והגורמים המקצועיים פעלו במקום. מספר אנשים ששהו באזור נחשפו לאדים וקיבלו טיפול רפואי. האירוע טופל ונמצא בשליטה, ואין סכנה לציבור או לתושבים המתגוררים בסביבת הבריכה. נסיבות האירוע יתוחקרו באופן יסודי וייבחנו הצעדים הנדרשים למניעת הישנות מקרים דומים".

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר