"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
נער בן 13 נפצע במהלך טיול בנחל עמוד: חולץ לבית החולים במצב יציב
הנער, תושב נתניה, החליק במהלך העלייה, הידרדר כ-15 מטרים במדרון ונחבל בראשו • לאחר טיפול ראשוני בשטח הוא פונה באלונקה אל מחוץ לשמורה ומשם לבית החולים זיו בצפת
חילוץ הנער בנחל עמוד. צילום: דוברות יחידת החילוץ "גליל-כרמל"

נער בן 13 נפצע במהלך טיול בנחל עמוד: חולץ לבית החולים במצב יציב

הנער, תושב נתניה, החליק במהלך העלייה, הידרדר כ-15 מטרים במדרון ונחבל בראשו • לאחר טיפול ראשוני בשטח הוא פונה באלונקה אל מחוץ לשמורה ומשם לבית החולים זיו בצפת

מערכת היום
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

נער בן 13 מנתניה נפצע היום (ראשון) במהלך טיול בנחל עמוד, לאחר שהחליק ממדרגת סלע במהלך עלייה והידרדר כ-15 מטרים במדרון. כתוצאה מהנפילה הוא נחבל בראשו ונפצע באורח שדרש פינוי רפואי.

הדיווח על האירוע התקבל במוקד מד"א, והנער נשאר בהכרה לאורך כל האירוע. בשטח הוענק לו טיפול ראשוני על ידי פראמדיק מד"א וחובש מיחידת החילוץ "גליל-כרמל", שכלל קיבוע צווארון, חבישה וייצוב מצבו.

חילוץ הגבר שנתקע על חוטי חשמל בערבה (ארכיון) %2F%2F דוברות חברת חשמל

בשל תנאי השטח והחשש מהידרדרות אבנים, האלונקה שבה פונה הנער אובטחה באמצעות חבלים. לאחר מכן הוא נשא רגלית על אלונקה אל מחוץ לשמורה, שם המתינה ניידת טיפול נמרץ של מד"א.

הנער פונה לבית החולים זיו בצפת להמשך בדיקות וטיפול, כשמצבו מוגדר יציב.

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...