הבישולים לשבת הסתיימו באסון: אצבעותיה של בת 14 נלכדו במיקסר בבני ברק

הנערה הכניסה בטעות את ידה למכשיר במהלך לישת בצק לחלות • צוותי הרפואה עצרו את הדימום והיא פונתה לשיבא, שם ינסו להציל את אצבעותיה

חלה לשבת. צילום: צילום: איתיאל ציון

נערה בת 14 נפצעה היום (שישי) באורח קשה לאחר שידה נלכדה במיקסר במהלך הכנת בצק לחלות בביתה ברחוב גינות דוד בבני ברק. כתוצאה מהתאונה נקטעו כמה מאצבעותיה.

אצבעותיה של נערה בת 14 נתקעו בתוך מיקסר - חובשי איחוד הצלה הגיעו לסייע, צילום: דוברות איחוד הצלה - מחוז מרכז

חובשי איחוד הצלה חילי מילר ויענקי דייטש העניקו לנערה טיפול רפואי ראשוני, שכלל עצירת דימומים וחבישות. לאחר מכן היא פונתה באמבולנס לבית החולים שיבא בתל השומר, שם ינסו הרופאים להציל את אצבעותיה.

החובשים סיפרו: "נמסר לנו כי הנערה הכניסה בטעות את ידה למיקסר תוך כדי לישת בצק לחלות. הענקנו לה טיפול רפואי שכלל עצירת דימומים וחבישות".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר