רוכב אופניים כבן 30 נהרג הבוקר (שישי) לאחר שנפגע מרכב בכביש 3855 בסמוך לכניסה לבית שמש. חובשים ופרמדיקים של מד"א שהגיעו לזירת התאונה נאלצו לקבוע את מותו.
פרמדיק מד"א, בני רוזנס, שהגיע לזירת התאונה סיפר: "ראינו את הפצוע שוכב לצד הדרך כשהוא מחוסר הכרה, ללא דופק וללא נשימה עם חבלה קשה בראשו, לאחר שנפגע מרכב במהלך רכיבה על אופניים. ביצענו בדיקות רפואיות אך לצערנו הרב פציעותיו היו משמעותיות ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותו".
השוטרים שהגיעו לזירת התאונה עיכבו את נהג הרכב הפוגע להמשך חקירה, ובוחני תאונות הדרכים של מחוז ירושלים בדרכם לזירת התאונה לאיסוף ממצאים ובחינת נסיבות האירוע.
במהלך הלילה התרחשה עוד תאונת דרכים, רוכבת אופנוע בת 16 נפצעה באורח בינוני מרכב במועצה אזורית שדות דן. חובשים ופרמדיקים של מד"א העניקו לה טיפול רפואי ופינו אותה לבית חולים שיבא תל השומר כשהיא סובלת מחבלות בגפיים התחתונות.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו