"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אהבה בפרק ב’: חסון ופנסי מצאו זה את זו אחרי שנים של אובדן

שני כלבים מבוגרים שננטשו ואיבדו בני זוג, הפכו לזוג בלתי נפרד בבית המחסה - בעמותה מקווים שיזכו יחד לבית חם • פרויקט "אומנה לחיים", במסגרתו האימוץ מתבצע ללא עלות, הטיפול הרפואי ממומן על ידי העמותה, והמשפחה המאמצת מקבלת גם מזון עבורם

,עודכן
0השמעה
חסון ופנסי מחפשים בית חם ואוהב , תנו לחיות לחיות
חסון ופנסי מחפשים בית חם ואוהב. צילום: תנו לחיות לחיות

בזמן שרבים חגגו את ט"ו באב, בבית המחסה של עמותת "תנו לחיות לחיות" נרקם סיפור אהבה יוצא דופן - כזה שמזכיר שלעולם לא מאוחר מדי למצוא נחמה וקשר חדש.

חסון, כלב בן 14, הוא מהוותיקים שבדיירי המקום. הוא הגיע לבית המחסה כבר בשנת 2013, ולאורך השנים חווה אכזבות כאשר ניסיונות לאמצו לא צלחו. במשך יותר מעשור חלק את הכלוב עם בת זוגו ג’מה, אך באוגוסט 2025 היא נפטרה ממחלה והותירה אותו לבדו.

במקביל, גם פנסי, כלבה בת 8 שהגיעה לעמותה לאחר שננטשה ונקשרה לגדר, התמודדה עם אובדן. בן זוגה צ’ארלי מת, והיא נותרה בודדה. צוות המקום, שהבחין במצוקה של השניים, החליט לנסות ולקרב ביניהם.

בעמותה מקווים כעת שהסיפור לא יסתיים בין כתלי הכלוב. חסון ופנסי,צילום: תנו לחיות לחיות

החיבור, כך מתברר, היה מיידי. מאז הפכו חסון ופנסי לזוג בלתי נפרד: הם ישנים יחד, אוכלים יחד ומבלים זה לצד זו, ומתקשים להיפרד. "הם עברו נטישה, אובדן ושנים ארוכות בכלוב, ובכל זאת הצליחו לפתוח שוב את הלב", אומרת ד"ר שרון מעוז נבון, מנהלת בית המחסה.

בעמותה מקווים כעת שהסיפור לא יסתיים בין כתלי הכלוב. חסון ופנסי משתתפים בפרויקט "אומנה לחיים", במסגרתו האימוץ מתבצע ללא עלות, הטיפול הרפואי ממומן על ידי העמותה, והמשפחה המאמצת מקבלת גם מזון עבורם.

היעד: למצוא לשניים בית חם - יחד. חסון ופנסי ועוד המון כלבים מתוקים מחכים לאימוץ בתנו לחיות לחיות כפר רות, טל' *3703 שלוחה 3

הכתבה נכתבה ביום חול

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר