חילוץ הנערות מהטיול. צילום: דוברות המשטרה

אסון נמנע: שתי נערות חולצו מנחל בצפון לאחר שסבלו מהתייבשות

השתיים חשו ברע במהלך טיול; צוות רפואי של יחידת החילוץ גליל-כרמל העניק להן טיפול ראשוני בשטח • לאחר ייצוב מצבן, חולצו הנערות בהליכה רגלית והועברו להמשך טיפול באמבולנס מד"א

[object Object]

מתנדבי יחידת החילוץ גליל-כרמל של משטרת ישראל הוקפצו בשעות הערב (שני) לחילוץ של שתי חניכות כבנות 16, שסבלו מתסמיני התייבשות, חולשה קשה ובחילות במהלך טיול באזור נחל כלח-גלים.

צוות רפואי של היחידה חובר לנערות בשטח. פרמדיק היחידה העניק להן טיפול רפואי ראשוני, כולל מתן נוזלים ומלחים לייצוב מצבן. לאחר שיפור במצבן והערכה רפואית בשטח, ליוו מתנדבי היחידה את השתיים בהליכה רגלית לכיוון חניון פיתולים, שם חברו לאמבולנס מד"א להמשך בדיקות וטיפול.

חילוץ הנערות, צילום: דוברות המשטרה

זיו דמטר, מפקד יחידת החילוץ "גליל-כרמל", חידד את דגשי הבטיחות למטיילים: "יש להתאים את מסלול הטיול לתנאי מזג האוויר ולעומס החום, להצטייד בכמות מים מספקת, ללכת בשבילים מסומנים בלבד ולהצטייד בסוללה טעונה בטלפון הנייד. בכל מקרה של מצוקה, אובדן דרך או אירוע רפואי בשטח, יש לחייג מיידית למוקד 100 של משטרת ישראל ולבקש את יחידת החילוץ".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...