המשטרה פיזרה הערב (ראשון) הפגנה באום אל פחם נגד האלימות ביהודה ושומרון. יו"ר רשימת חד"ש, יוסף ג'בארין: "לא יפחידו אותנו, ונמשיך במחאה הצודקת. אנחנו מזהירים כי בן גביר מחפש עימות יזום עם הציבור הערבי לקראת הבחירות, וההתנהלות הבריונית של המשטרה היום היא ההוכחה לכך".
יו"ר רשימת חד"ש, יוסף ג'בארין, הגיב בעקבות פיזור ההפגנה: "זאת לא רק זכותנו, אלא גם חובתנו להשמיע מחאה נגד פשעי המתנחלים בגדה. ההפגנה שלנו הייתה חוקית ולגיטימית, אך נתקלה במשטרה שפעלה ממניעים פוליטיים ופיזרה באופן בלתי חוקי את עשרות המפגינים.
פיזור הפגנה נגד האלימות ביו"ש באום אל פאחם //מפלגת חד"ש
לא יפחידו אותנו, ונמשיך במחאה הצודקת. אנחנו מזהירים כי בן גביר מחפש עימות יזום עם הציבור הערבי לקראת הבחירות, וההתנהלות הבריונית של המשטרה היום היא ההוכחה לכך".
רק אתמול פיזרה משטרת תל אביב, לטענת חד"ש, באלימות הפגנה נגד הכיבוש ונגד טרור המתנחלים, שבמהלכה נעצרו שמונה מפגינים, בהם פעילי חד"ש.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו