"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

המועמד לראשות ממשלת הולנד ביקר בשא-נור: "זו האדמה שלכם"

חירט וילדרס הגיע לסיור ביישוב המתחדש על רקע החלטת ממשלת הולנד להחרים מוצרים מיהודה ושומרון • במהלך הביקור הוצגה לו התוכנית להקמת 19 יישובים בצפון השומרון • "זה משפיע על הביטחון של אירופה ושל הולנד"

0השמעה
יוסי דגן וחירט וילדרס , רועי חדי
יוסי דגן וחירט וילדרס. צילום: רועי חדי
על רקע החלטת ממשלת הולנד לאסור ייבוא מוצרים מיהודה ושומרון, פתח השבוע יו"ר האופוזיציה במדינה והמועמד לראשות הממשלה, חירט וילדרס, את ביקורו בישראל בסיור ביישוב המתחדש שא-נור שבצפון השומרון.

וילדרס הגיע לישראל כאורחו של ראש המועצה האזורית שומרון, יוסי דגן. לאחר צאת השבת התארח בביתו של דגן בשא-נור, והשניים קיימו פגישה ממושכת. בהמשך סייר וילדרס ביישוב ושוחח עם תושביו.

חירט וילדרס ביקר בשא-נור: "ההתיישבות כאן משפיעה על הביטחון של אירופה" // רועי חדי

במהלך הביקור הוצגה לווילדרס "תוכנית ההתחברות", שבמסגרתה מתוכננת הקמתם של 19 יישובים חדשים בצפון השומרון, ובהם שא-נור. "יוסי, אני גאה מאוד להיות כאן עם 'האריה מהשומרון'", אמר לדגן. "לפני 21 שנים גורשת מכאן, ועכשיו אתה חוזר עם תוכנית ענקית ליישב מחדש את השומרון כולו. זו הדרך היחידה - זו האדמה שלכם, הארץ שלכם, ההיסטוריה שלכם והדת שלכם".

דגן הודה לווילדרס על תמיכתו ואמר: "אני נרגש לארח אותך בשא-נור, בביתי, בלב ארץ ישראל. אתה מנהיג אמיץ, ואני יודע מה אתה עושה למען העתיד של אירופה, הולנד וישראל. אתה המנהיג הראשון שהבין שאנחנו חייבים לעמוד יחד ולהילחם יחד".

ראש המועצה התייחס גם למשמעות הביטחונית של ההתיישבות באזור: "אנחנו בונים מחדש את המולדת שלנו ואת העתיד של ישראל, אירופה והעולם. אחרי 7 באוקטובר ברור יותר מתמיד שהיישובים שלנו בצפון השומרון הם חגורת הביטחון של מדינת ישראל כולה".

וילדרס השיב: "זה משפיע על הביטחון של אירופה ועל הביטחון של הולנד. הכול קשור זה בזה, אז אנחנו עובדים יחד וננצח יחד".

זהו ביקורו השני של וילדרס בישראל בתוך פחות משנתיים.גם בביקורו הקודם התארח אצל דגן, וביקורו ביהודה ושומרון עורר סערה ועלה לדיון בפרלמנט ההולנדי.ביקורו הנוכחי צפוי לעורר הדים נוספים, במיוחד לנוכח החלטת ממשלת הולנד להחרים מוצרים מיהודה ושומרון.

בימים הקרובים צפוי וילדרס להמשיך בסיוריו בשומרון ובבקעת הירדן ולהיפגש עם בכירים בממשלת ישראל.

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר