"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צפו: מרדכי דוד וענת קם בעימות פיזי

בתיעוד שעלה ברשת X נראים השניים מחליפים דחיפות ומהלומות • במהלך העימות קם השליכה מידיו של דוד את הטלפון שבו תיעד את העימות והאחרון מצדו החזיר בדחיפה אגרסיבית

0השמעה
מרדכי דוד וענת קם בעימות , מרדכי הלפרין
מרדכי דוד וענת קם בעימות. צילום: מרדכי הלפרין

פעיל הרשת והעבריין המורשע מרדכי דוד וענת קם - עיתונאית "הארץ" שהורשעה בריגול התעמתו הלילה (בין שני לשלישי) בסמוךלהפגנת החרדים ליד בית היועצת המשפטית לממשלה גלי בהרב מיארה.

בתיעוד שפורסם ברשת X נראים השניים מחליפים דחיפות ומהלומות. במהלך העימות קם השליכה מידיו של דוד את הטלפון שבו תיעד את העימות והאחרון מצדו החזיר בדחיפה אגרסיבית.

צפו בעימות

אלופה@anat_kamm
ככה. רק ככה
הבעיה היא שלא לכולם יש את הכוחות של ענת מול האפס המאופס מרדכי דוד!pic.twitter.com/mS1BHRlWJA

— 🇮🇱חגית קלימן - Hagit Klaiman🇮🇱 (@klaiman14)July 20, 2026

ענת קם הגיבה לתקרית וכתבה בחשבון ה-X שלה: "לתועלת הציבור: כשצועקים על מרדכי דוד שהוא התעכב מלהגיע להפגנה כי הוא היה תקוע במשטרה עם המפעילים שלו הוא מתקרב אליכם עם הטלפון ואז נורא קל להעיף לו אותו מהידיים ולהפיל אותו במקרה גיליתי עכשיו".

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר