"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מסתמן: כך תיראה ההילולה במירון בצל המתיחות הביטחונית

לאחר מספר דיונים והכרעה של ראש הממשלה, אושר מתווה עקרוני • באירוע ישתתפו 1,500 איש שיתפזרו על פני ארבעה מתחמים • מכירת הכרטיסים תיעשה בשיטת "כל הקודם זוכה"

,עודכן
0השמעה
ההילולה במירון, אשתקד. צילום: דוד כהן / ג'יני

לאחר (שוב) סאגה, שגרמה גם למתיחות בתוך הקואליציה, אושר באופן עקרוני המתווה לקיום ההילולה במירון. זאת, במקביל למתיחות בגבול הצפוני.

כ-50 אלף בהילולה במירון (ארכיון) // מזמור הפקות

על פי המארגנים, האירוע יפוזר בין ארבעה מתחמים: הציון, בני עקיבא, המושב ומתחם 89. מכירת הכרטיסים תיעשה בשיטת "כל הקודם זוכה" מ-11 נקודות יציאה ברחבי הארץ. לא תתאפשר הגעה ברכבים פרטיים, ומי שלא הצטייד בכרטיס מראש לא יוכל להיכנס לאתר.

הסוגיה כאמור הגיעה גם לממשלה, כשלבסוף ראש הממשלה בנימין נתניהו הכריע להגביל את ההשתתפות ל-1,500 בני אדם.

במהלךהישיבה הטעונהדנו השרים במצב הביטחוני בהר. "הסיפור כאן זה לא איראן", הדגישו מפיקוד העורף, "אלא לבנון כשזמן ההתרעה קצר מאוד".

בשבוע שעבר משרד התחבורה שיגר מכתב אולטימטום שבו דרש הבהרות לגבי מימון התחבורה הציבורית, תוך איום להסיר כל אחריות אם לא תתקבל תשובה. לבסוף, בישיבה שהתקיימה אתמול, אישר פיקוד העורף מתווה מדורג שיאפשר את קיומו של האירוע.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר