"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
אוניברסיטת אריאל תעניק תואר דוקטור לשם כבוד לחנוך ואפרת דאום
בני הזוג דאום הקימו חמ"ל אזרחי רחב עם פתיחת ''חרבות ברזל'' היקף שסיפק מענה מיידי לצרכים שעלו מהשטח • בהמשך ייסדו את פורטל "מחבקים מילואימניקים" – מיזם ארצי המחבר בין הציבור הרחב לבין משרתי מילואים ובני משפחותיהם, מעודד רכישה מעסקים של מילואימניקים ומקדם שיתופי פעולה עם גופים מסחריים וחברתיים ברחבי הארץ
חנוך ואפרת דאום. צילום: קובי קואנקס

אוניברסיטת אריאל תעניק תואר דוקטור לשם כבוד לחנוך ואפרת דאום

בני הזוג דאום הקימו חמ"ל אזרחי רחב עם פתיחת ''חרבות ברזל'' היקף שסיפק מענה מיידי לצרכים שעלו מהשטח • בהמשך ייסדו את פורטל "מחבקים מילואימניקים" – מיזם ארצי המחבר בין הציבור הרחב לבין משרתי מילואים ובני משפחותיהם, מעודד רכישה מעסקים של מילואימניקים ומקדם שיתופי פעולה עם גופים מסחריים וחברתיים ברחבי הארץ

,עודכן
0השמעה
[object Object]

אוניברסיטת אריאל תעניק תואר דוקטור לשם כבוד לבני הזוג אפרת וחנוך דאום, כהוקרה על תרומתם המתמשכת לחיזוק הרוח, הלכידות הקהילתית והמעורבות האזרחית בישראל.

חנוך דאום, סופר ואיש תקשורת, נמנה עם הקולות הבולטים והמשפיעים בשיח הישראלי בעשורים האחרונים. בכתיבתו, בהרצאותיו ובפעילותו התקשורתית פתח שיח נגיש סביב סוגיות של זהות, אמונה, משפחה ואתגרי החיים המודרניים, ובכך תרם להרחבת השיח האישי והרגשי במרחב הציבורי וליצירת שפה משותפת בין קהלים ומגזרים שונים בישראל.

אפרת דאום בולטת במעורבות אזרחית ותחושת אחריות אישית ומחויבות עמוקה לאדם ולחברה. עשייתה מתאפיינת בנוכחות אנושית קרובה, ברגישות וביכולת להפוך דאגה אישית לפעולה קהילתית ממשית.

מאז פרוץ מלחמת חרבות ברזל הקימו בני הזוג דאום חמ"ל אזרחי רחב היקף שסיפק מענה מידי לצרכים שעלו מהשטח. בהמשך ייסדו את פורטל "מחבקים מילואימניקים" – מיזם ארצי המחבר בין הציבור הרחב לבין משרתי מילואים ובני משפחותיהם, מעודד רכישה מעסקים של מילואימניקים ומקדם שיתופי פעולה עם גופים מסחריים וחברתיים ברחבי הארץ. פעילותם סייעה לאלפי משפחות לוחמים ולעסקים שנפגעו בתקופת השירות הממושך.

פרופ' אהוד גרוסמן, נשיא אוניברסיטת אריאל, אמר כי "האקדמיה מבקשת להוקיר לא רק הישגים מקצועיים, אלא גם תרומה לעיצוב החברה והרוח הציבורית שבה אנו חיים. בעת הזו, כאשר החברה הישראלית נדרשת לחזק את יסודות האחריות ההדדית והלכידות, פועלם של אפרת וחנוך דאום מדגים כיצד מחויבות ערכית, שיח מכיל ויוזמה אזרחית יכולים להתלכד לכדי השפעה ציבורית עמוקה ומתמשכת”.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו