"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
צפו

דרמה בנתב"ג: החבילה העלתה עשן - והקפיצה את כוחות ההצלה

לוחמי האש והיחידה המחוזית לטיפול בחומ"ס הוזעקו לנמל התעופה לאחר שמשלוח שהגיע למקום החל לעשן • עובדי המתחם פונו באופן מיידי מחשש לחשיפה • האירוע הסתיים ללא נפגעים: "החומר זוהה ופונה, המצב בשליטה"

,עודכן
0השמעה
אירוע חומרים מסוכנים בנמל התעופה בן גוריון. צילום: כבאות והצלה

אירוע חומרים מסוכנים (חומ"ס) הקפיץ את כוחות הביטחון וההצלה הבוקר (ראשון) למתחם המשלוחים בנמל התעופה בן גוריון. האירוע החל לאחר שחבילה שהגיעה בשינוע שגרתי החלה להעלות עשן מסיבה שאינה ברורה, מה שעורר חשש כבד למגע עם חומרים רעילים.

לוחמי האש מתחנת איילון, יחד עם היחידה המחוזית המיוחדת לטיפול בחומ"ס, הגיעו במהירות לזירה. עם זיהוי הסכנה הפוטנציאלית, פונו כלל העובדים מהמתחם באופן מיידי כדי למנוע פגיעה או שאיפה של חומרים מסוכנים.

צוותי הניטור של היחידה המחוזית ביצעו בדיקות מעבדה בשטח כדי לזהות את מהות החומר שבתוך החבילה. לאחר סדרת פעולות מקצועיות, הצליחו הכוחות להשתלט על האירוע, לנטרל את הסכנה ולפנות את החבילה מהמקום בבטחה.

מהכבאות נמסר כי האירוע נמצא בשליטה מלאה וכי לא היו נפגעים בנפש. נסיבות עליית העשן מהחבילה נמצאות בבדיקה, ונכון לעכשיו הפעילות בנמל התעופה נמשכת כסדרה ללא הפרעות ללוח הטיסות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר