המפגין נגדו התלונן פעיל ההסברה יוסף חדאד, נחקר היום (שני) במשטרה. חדאד הגיש בין שבת לראשון תלונה במשטרה נגד מפגין בתל אביב, אותו פגש כשנקלע להפגנה לטובת הפסקת המלחמה באיראן.
חדאד סיפר: "הגשתי עכשיו תלונה במשטרה נגד אדם אנרכיסט שלפני זמן קצר פגשתי בהפגנה של האנטי ישראלים בתל אביב ואחרי זה הוא העלה לרשתות איום ישיר עלי בו כתב שיש לו מודיעין עליי, כתב את הכתובת שלי ושיתקוף אותי. אגב הוא יהודי".
היום כאמור נחקר החשוד, אדם בשנות ה-40 לחייו, תושב תל אביב, ובסיום החקירה שוחרר בתנאים מגבילים. לפי הודעת המשטרה, "החקירה נמשכת".
בתיעודים שפורסמו אמש ברשתות החברתיות, בין היתר על ידי חדאד עצמו, נראה פעיל ההסברה מתעמת עם מוחים בהפגנה בתל אביב שקוראת לעצירת המלחמה באיראן. "בטהרן ובקריות ילדות רוצות לחיות", צעק אחד המפגינים, כשחדאד משיב לו: "ילדות נאנסות על ידי המשטר האיראני, אנסו אותן, אתה מגן על המשטר הזה? יאהבל".
"אתם אנטי-ישראלים, אתם תומכי משטר טרור", צעק לעבר המפגינים בסרטון אחר בו נראים מוחים עם ווסטים צהובים שחוסמים את חדאד מלהיכנס להפגנה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
