"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
תאונה חריגה בחיפה: רכב הידרדר לחצר בניין - 2 נשים נפצעו
נערה בת 16 ואישה כבת 70 נפצעו באורח בינוני לאחר שהרכב התדרדר מספר מטרים ונפל לתוך חצר בניין מגורים • צוותי מד"א העניקו להן טיפול רפואי ופינו אותן לבית החולים רמב"ם • הרכב אותר הפוך על צידו עם פגיעות משמעותיות
רכב הדרדר לחצר בניין בחיפה. צילום: תיעוד מבצעי מד"א

תאונה חריגה בחיפה: רכב הידרדר לחצר בניין - 2 נשים נפצעו

נערה בת 16 ואישה כבת 70 נפצעו באורח בינוני לאחר שהרכב התדרדר מספר מטרים ונפל לתוך חצר בניין מגורים • צוותי מד"א העניקו להן טיפול רפואי ופינו אותן לבית החולים רמב"ם • הרכב אותר הפוך על צידו עם פגיעות משמעותיות

מישל מכול
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

נערה בת 16 ואישה כבת 70 נפצעו היום (שני) באורח בינוני לאחר שרכב התדרדר מספר מטרים ונפל לחצר בניין מגורים ברחוב אדמונד פלג בחיפה. חובשים ופרמדיקים של מד"א העניקו לשתיים טיפול רפואי ופינו אותן לבית החולים רמב"ם עם חבלות בגב, בחזה ובראש.

אופנוע עלה באש לאחר תאונה באילת (ארכיון) %2F%2F השימוש נעשה לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים

בשעה 15:21 התקבל הדיווח במוקד 101 של מד"א במרחב כרמל על האירוע. צוותי ההצלה שהגיעו למקום מצאו רכב שהתהפך על צידו עם פגיעות משמעותיות. במקביל הוזנקו למקום צוותי כבאות והצלה ממחוז חוף, לאחר דיווח על רכב שהתהפך אל מדרון סמוך למבנה מגורים.

עם הגעת לוחמי האש אותר הרכב לאחר שהידרדר מגובה ונפל על צידו ליד בניין המגורים, ובתוכו שתי לכודות. רשף גיא רוזן, מפקד האירוע, מסר כי מדובר ב"תאונת דרכים עצמית, כאשר הרכב נפל מגובה רב והיה מונח על צידו". לדבריו, הכוחות פעלו באמצעות כלים הידראוליים להסרת דלת תא המטען כדי לאפשר גישה לנפגעות ולחלצן. תחילה חולצה הנערה בת ה-16 ולאחר מכן האישה כבת 70.

רכב הדרדר לחצר בניין בחיפה, צילום: תיעוד מבצעי מד"א
רכב הדרדר לחצר בניין בחיפה, צילום: תיעוד מבצעי מד"א

פרמדיקים במד"א, מנואל כנען ומוחמד עיסא, סיפרו כי כשהגיעו למקום הבחינו ברכב שהתדרדר מספר מטרים ונפל לתוך חצר בניין מגורים, כשהוא "הפוך על צידו עם פגיעות משמעותיות". לדבריהם, הם ירדו במהירות לזירה והחלו להעניק טיפול רפואי לשתי הנשים שנפצעו באורח בינוני, במקביל לפעולות החילוץ של כוחות הכיבוי. "תוך כדי פעולות החילוץ הענקנו טיפול רפואי ל-2 נשים, ובהן נערה בת 16", הוסיפו, וציינו כי לאחר שחולצו מהרכב הן פונו לבית החולים כשמצבן יציב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
כפתור מעקב Google News
Load more...