"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אבל בחסידות גור: הרב בן ציון בבצ'יק הלך לעולמו בגיל 72

לאחר מאבק במחלה קשה: הרב בן ציון בבצ'יק, רב קהילת גור בקרית גת ודמות רוחנית בולטת בחסידות נפטר • המנוח הוא אביו של מוטי בבצ'יק, האיש החזק בחסידות גור וראש המטה של השר יצחק גולדקנופף • הלווייתו נערכה במוצאי שבת בהשתתפות קהל רב

,עודכן
0השמעה
הרב בן ציון בבצ'יק ז"ל רב חסידי גור בקרית גת הלך לעולמו בגיל 72. צילום: שמואל דריי

חסידות גור אבלה:במהלך השבת האחרונה נפטר הרב בן ציון בבצ'יק ז"ל, מרבני החסידות הבולטים, והוא בן 72 בפטירתו. הרב בבצ'יק, שחלה בשנה האחרונה במחלת הסרטן, כיהן בשנים האחרונות כרב קהילת גור בקרית גת וכרב בית החסידים 'בעש"ט' בבני ברק.

הרב בבצ'יק ז"ל היה דמות תורנית מוערכת ובקיאה, ונודע בין היתר כמי שחיבר את הספר התורני 'בצר במדבר'. בצעירותו התחנך במוסדות חסידות גור והיה מקורב מאוד לאדמו"רי החסידות לאורך השנים. דמותו שילבה בין הנהגה רוחנית בבני ברק לבין הובלת הקהילה המתפתחת של חסידי גור בקרית גת.

בבצ'יק היה אביו שלמרדכי שמעון (מוטי) בבצ'יק, הנחשב לאיש החזק ביותר במוקדי הכוח של חסידות גור ומשמש כראש המטה של שר הבינוי והשיכון, יצחק גולדקנופף. חתנו של המנוח הוא משה ראובן גולדקנופף, בנו של השר יצחק גולדקנופף. בין בניו הנוספים נמנה הרב ישראל בבצ'יק, המכהן כרב בפתח תקווה.

הלווייתו של הרב בבצ'יק התקיימה במוצאי שבת, בהשתתפות המוני חסידים ובכירי עסקני המגזר החרדי, שבאו לחלוק כבוד אחרון לרב הקהילה ולנחם את בני המשפחה המעורבים בניהול ענייני הציבור החרדי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר